Σάββατο, Μαρτίου 25

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι διάσημες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του και ο δυνατός έρωτας με την Έλενα Μαστραγγελή

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι διάσημες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του και ο δυνατός έρωτας με την Έλενα Μαστραγγελή

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μια από τις διάσημες προσωπικότητες στην ελληνική τηλεόραση. Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο θα μπορούσαμε να πούμε στην τηλεόραση με πλούσια καριέρα. Ύστερα από 11 χρόνια απουσίας εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων και προβλημάτων υγείας επανήλθε σε αυτή το 2020 πρώτα ως σχολιαστής στο Big Brother και στη συνέχεια ως συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

Ενδιαφέρον δεν έχει όμως μόνο η καριέρα του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και η προσωπική του ζωή.

Ενδιαφέρον δεν έχει όμως μόνο η καριέρα του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και η προσωπική του ζωή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άντρας που αγαπάει το γυναικείο φύλο και πάντα το στηρίζει. Από τη ζωή του πέρασαν σημαντικές γυναίκες, γυναίκες που τον σημάδεψαν και με τις οποίες έζησε αξέχαστες στιγμές.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει νυμφευθεί τρεις φορές, τη Μαρία Δημητριάδη, τη Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση. Είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με την τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Ο Μικρούτσικος έχει έναν γιο, τον Στέργιο από τον πρώτο του γάμο με τη Μαρία Δημητριάδη.

Μαρία Δημητριάδη

Η Μαρία Δημητρίαδη ήταν η πρώτη του σύζυγος και μαζί της απέκτησε τον γιο του, Στέργιο. Η τραγουδίστρια «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 58 χρόνων, το 2009, χτυπημένη από σπάνια πνευμονική νόσο.

«Έξι χρόνια χωρίς τη Μαρία Δημητριάδη. Με τη στάχτη της στο σπίτι μου. Με τον γιο της κορόνα στη ζωή μου. Με τη φωνή της βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά μου. Εξι χρόνια χωρίς τη Μαίρη με τη Μαίρη», είχε γράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Facebook τον Γενάρη του 2015 για την πρώτη του σύζυγο.

Φωτεινή Γεωργαντά

Πρόκειται για τη δεύτερη σύζυγό του. Ο γάμος τους είχε γίνει το 1995 και είχε συζητηθεί ποικιλοτρόπως καθώς προβαλλόταν σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι και το γλέντι που ακολούθησε έγινε στο πλατό της εκπομπής. Το 1996, μετακομίζει στον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 ενώ ακολουθεί το «Φωτεινό πρωινό» και το «Άλλη μια μέρα… Φωτεινή».

Ακόμα, η γυμνάστρια συνεργάστηκε και με το Alter, παρουσιάζοντας την κλήρωση των ΠΡΟΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ.

Έχοντας χωρίσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μια δεκαετία αργότερα, το 2003 την βρίσκει ξανά παντρεμένη.

Δήμητρα Ρουμπέση

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια γνωρίζει και ερωτεύεται την επίσης γυμνάστρια Δήμητρα Ρουμπέση, παντρεύονται τον Ιανουάριο του 2005 και πήραν διαζύγιο τον Αύγουστο του 2009.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» στην πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση.

Ο παρουσιαστής, γυρίζοντας πίσω στο παρελθόν και στην περίοδο που παρουσίαζε την εκπομπή «Αυτός μας έλειπε» με την τότε γυναίκα του Δήμητρα Ρουμπέση εξομολογήθηκε ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολo γι’ αυτόν αυτή η συνεργασία.

«Στη ζωή μου έχω μάθει ένα πράγμα, να μην παίρνω τη θέση κανενός. Στην αρχή αρνήθηκα αλλά μου είπε ότι είτε δεχτώ, είτε όχι τον Θανάση Πάτρα θα τον έδιωχναν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Ήταν πολύ δύσκολο για τη Δήμητρα, γιατί ήταν ένα κλειστό κορίτσι, ενώ εγώ την ήξερα την τηλεόραση και όποιον καλούσα του είχα μιλήσει τουλάχιστον 5-6 φορές. Στην ουσία η Δήμητρα ήταν δίπλα, βοηθητικά. Το κανάλι είχε επιβάλλει αυτό το ζευγάρι κι εγώ διαφώνησα. Διαφώνησα για το καλό της Δήμητρας, το να έχει την εικόνα της “γλάστρας”, αυτα τα οποία βρίζω δεν θα τα κάνω εγώ. Έδωσα “μάχη” να μην είναι συμπαρουσιάστρια, σε σημείο που μου είπαν “εμείς θέλουμε τη Δήμητρα κι εσένα”».

Σοφία Βόσσου

Για τους περισσότερους η Σοφία Βόσσου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Ανδρέας και η Σοφία αποτελούν ένα από εκείνα τα ζευγάρια που τα δένει η ουσιαστική, η αληθινή αγάπη. Η γνωριμία τους, το 1985, στάθηκε καθοριστική και για τους δύο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έκαναν μαζί πετυχημένους δίσκους με πολύ όμορφα τραγούδια, μοιράστηκαν για χρόνια τις σκηνές, συνεργάστηκαν με επιτυχία σε ραδιόφωνο και τηλεόραση ενώ ταυτόχρονα ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Έζησαν για αρκετά χρόνια κάτω από την ίδια στέγη ωστόσο δεν παντρεύτηκαν ποτέ γιατί ο γάμος ήταν ποτέ στα σχέδια Σοφία Βόσσου: «Στην πρόταση γάμου που μού είχε κάνει ο Ανδρέας είχα αρνηθεί, γιατί δεν θέλω το γάμο, δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει η εξ ανάγκης συντροφικότητα, που πολλές φορές οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν από ανάγκη ένα σύντροφο, γιατί δεν μπορούν τη «μοναξιά» τους. Μπορώ να ζήσω και στην κορυφή ενός βουνού μόνη μου, πάντα μπορούσα. Θέλω ο σύντροφος που θα βρω να είναι κυρίως εραστής μου, δεν ψάχνω το συνταξιούχο ή να βρω ένα σύντροφο για να μη γεράσω μόνη μου, γελάω, πολύ μ’ αυτό» έχει εξηγήσει παλαιότερα η ίδια.

Η στάση της αυτή δεν άλλαξε με το πέρασμα των χρόνων. Και η επόμενη μεγάλη σχέση της δεν κατέληξε σε γάμο, παρά το ότι για αρκετό χρονικό διάστηκα έμοιαζε πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της. Και ήταν ευτυχισμένη. Όταν σταμάτησε να είναι, τελείωσε και η σχέση.

Η Σοφία Βόσσου ωστόσο είναι από εκείνες της γυναίκες που δεν διαγράφει τους ανθρώπους με τους οποίους έχει μοιραστεί τη ζωή της στο παρελθόν. Στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό τους και σπεύδει να τους συνδράμει όταν νιώθει πως το έχουν ανάγκη. Αυτήν ακριβώς την γενναιόδωρη και βαθιά ανθρώπινη στάση έχει κρατήσει δεκαετίες τώρα απέναντι στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Τού στάθηκε σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια, από τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα και τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε μέχρι την οδυνηρή απώλεια του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου. Ήταν και παραμένει πάντα εκεί, δίπλα του, να τον στηρίζει. Το ίδιο βέβαια κάνει κι εκείνος.

Σίσσυ Γιαννακοπούλου

Ακολουθεί η σχέση με τη Σίσσυ Γιαννακοπούλου του «The Wall». Ωστόσο, και αυτή η σχέση ολοκληρώθηκε με πάταγο και εξώδικα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον πρώην σύζυγο της Γιαννακοπούλου, Κώστα Ιωάννου. Η Σίσσυ Γιαννακοπούλου έφτασε μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει ζωντανά τον Μικρούτσικο «τομάρι ακατέργαστο».

Έλενα Μαστραγγελή

Ο γνωστός παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή μιας και είναι ζευγάρι με την Έλενα Μαστραγγελή, η οποία βρίσκεται βράχος δίπλα του σε όλα, στα εύκολα και στα δύσκολα.

«Την Έλενα την ήξερα από τη Μήλο όπου και την έβλεπα. Διεύθυνε ένα μαγαζί εκεί και την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή τότε που ήταν ακόμη παντρεμένη, μου είχε κάνει εντύπωση η κορούλα της η οποία ήταν μικρογραφία της. Ήταν τόσο ίδιες. Είχε έρθει η κορούλα της να της δώσω ένα αυτόγραφο και τώρα η κόρη της είναι 23 χρονών και την βλέπω και την θυμάμαι πως ήταν μικρούλα», είχε πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την πρώτη γνωριμία με τη γυναίκα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του.

«Για µένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, είναι ο σύντροφός µου, τον αγαπώ» είχε δηλώσει η σύντροφος του παρουσιαστή σε συνέντευξή της.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άγνωστη σχέση του με την Όλγα Τρέμη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο μέσα από την «Super Κατερίνα» τους λόγους που ο παρουσιαστής προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας ενδεχομένως τη δημοσιογράφο.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι ότι αυτά τα πράγματα να τα πω…» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο» τόνισε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Καταρχήν το να έχουν σχέσεις δυο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Του περιέγραψα την ιστορία και είχε βγει από πριν, είχα μιλήσει με την Όλγα γύρω από αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μια ιδιωτική οδός που αφορά αυτή και εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Μου είπε ο άνθρωπος ότι ξέρει αυτό και εγώ πιστεύοντας – επειδή τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο που είχε δίπλα – ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Είναι η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα να δω τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Δεν το κάνω ποτέ. Ένιωθα απόλυτα καλυμμένος. Αν το είχα δει θα έλεγα να μη μπει. Δεν είναι κάτι παράνομο, απλά είναι δικαίωμα της αν ήθελε να τα πει. Είπα στην κουβέντα μια ιστορία, όπως λέω πάντα ιστορίες. Νόμιζα ότι δεν δίνω συνέντευξη. Εγώ ήμουν αφελής, το αποδέχομαι. Τα είπα εν είδη προσωπικής ιστορίας. Νόμιζα ότι τα λέω off the record. Ο λόγος μου είναι πραγματικός, ισχυρός και όχι ένοχος. Οι σχέσεις δυο ανθρώπων είναι χαρά Θεού. Έχει γραφτεί και στο παρελθόν ότι είχαμε σχέσεις», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 


 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .