Κυριακή, Μαρτίου 26

Τσελέντης: Εύχομαι η σεβαστή ΠτΔ να μην χρειαστεί ποτέ να εμπνεύσει το φρόνημα των Ελλήνων

 Αναλυτικά η ανάρτησή του

Τσελέντης: Εύχομαι η σεβαστή ΠτΔ να μην χρειαστεί ποτέ να εμπνεύσει το φρόνημα των Ελλήνων

Ο Άκης Τσελέντης σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «για την σεβαστή ΠτΔ το μόνο που θα ευχηθώ είναι να μη χρειαστεί ποτέ να εμπνεύσει το φρόνημα των Ελλήνων».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτησή του:

 

«Ουκ εν τω πολλώ το ευ»

«Χθες είδα στρατηγούς, Ναυάρχους και Πτεράρχους να παρακολουθούν καμαρωτοί τα στρατεύματα να παρελαύνουν μπροστά τους, φορτωμένοι χρυσά και ασημένια μετάλλια-παράσημα και αστέρια, και αναρωτιέμαι σε ποια πεδία μαχών τα απέκτησαν.

Εμένα ο παππούς μου o δοξασμένος αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Καρούσος και ο Θείος μου Γεώργιος Καρούσος ιπτάμενος πήραν λίγα χάλκινα παράσημα συμμετέχοντας στους Βαλκανικούς πολέμους, στο Σαραντάπορο, στο Μπιζάνι, και στη Μικρά Ασία μέχρι και με το αεροπλάνο του έπεσε στη θάλασσα τρεις φορές ο δεύτερος.

Αλήθεια έχω την απορία: υπάρχει παράσημο ξεπουλήματος της Μακεδονίας; Μήπως για τα Ίμια; Η τα έλαβαν ο Σιμήτης και ο Πάγκαλος;

Για την σεβαστή ΠτΔ το μόνο που θα ευχηθώ είναι να μη χρειαστεί ποτέ να εμπνεύσει το φρόνημα των Ελλήνων.

(**Στο Καρναβάλι της Πάτρας είδα πολύ λιγότερα παράσημα…
(**) Η μία φωτογραφία με τα βουνά των παράσημων είναι από Ρώσους στρατηγούς»


https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/9523919/tselentis-efchomai-i-sevasti-ptd-na-min-chreiastei-pote-na-ebnefsei-to-fronima-ton-ellinon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.