Πέμπτη, Μαρτίου 30

Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: «Το παιδί είναι άπειρο, έκαψε γέφυρες με τη λογική»

«Άπειρο» χαρακτήρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Γιώργος Καρατζαφέρης, προβλέποντας ότι η διαφορά μεταξύ της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις εκλογές θα είναι πάνω από 5 μονάδες.

Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: «Το παιδί είναι άπειρο, έκαψε γέφυρες με τη λογική»
Eurokinissi | Γεωργία Παναγοπούλου
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε, το Σάββατο (25/03), για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, χαρακτηρίζοντάς τον ως «άπειρο», αφού σχολίασε τις δηλώσεις του για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής μετά τις εκλογές, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να είναι επικεφαλής της κυβέρνησης είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε

για τον Νίκο Ανδρουλάκη: «Λέει "ελάτε να ψηφίσουμε και θα δούμε μετά ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός". Αυτά που λέει, δείχνουν αδυναμία επιχειρημάτων και αδυναμία πίστης στον εαυτό του». Μάλιστα, ο ίδιος προέβλεψε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα έχει μονοψήφιο ποσοστό στις εκλογές.

«Το παιδί είναι άπειρο, έκαψε γέφυρες με τη λογική» είπε, στη συνέχεια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τον Νίκο Ανδρουλάκη, συμπληρώνοντας: «Δεν αρκεί να είναι πρώτος ο Μητσοτάκης, πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Να λειτουργήσει με τη λογική και όχι με το θυμικό. Αν δεν είναι ισχυρός ο Μητσοτάκης, θα μπούμε σε περιπέτειες».

Ακόμα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης προέβλεψε ότι η διαφορά μεταξύ της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα είναι πάνω από 5 μονάδες από την πρώτη Κυριακή, ενώ τη δεύτερη Κυριακή η πόλωση θα είναι τέτοια που στη Βουλή θα μπουν η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ. Τέλος, μιλώντας για τον εαυτό του, ο ίδιος είπε ότι ούτε του έχει γίνει πρόταση από κανέναν ούτε ο ίδιος ζήτησε τίποτα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα είμαι παρατηρητής, έχω αποδεσμευθεί από τις κομματικές δουλείες».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .