Τρίτη, Μαρτίου 28

ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ… “ΦΙΛΟΙ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Τώρα οι Τούρκοι θέλουν να πάρουν ελληνικά νησιά με απόβαση – Πώς θα το κάνουν

deniz-kurdu

Τώρα οι Τούρκοι θέλουν να πάρουν ελληνικά νησιά με απόβαση ενώ ζητούν την αποστρατικοποίησή τους.

Σύμφωνα με το geostratigika.gr, οι Τούρκοι παράγουν τα ZAHA, ένα τουρκικό αμφίβιο τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού (APC).

Τώρα ο Τούρκος απόστρατος Αντιστράτηγος Ερντογάν Καρακούς τόνισε πως η ισχυρότερη «πλευρά των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι οι χερσαίες δυνάμεις».

Όπως ανέφερε οι «συγκρούσεις με την Ελλάδα συνεχίζονται» ενώ ορισμένα «θέματα όπως οι σεισμοί κ.λπ. φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά».

Αλλά, συμπλήρωσε πως, η «εχθρότητα προς την Τουρκία συνεχίζεται στην Ελλάδα».

«Οι ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη αγόρασαν εκτάσεις από το αεροδρόμιο και τη γύρω περιοχή και δουλεύουν εκεί. Υπάρχει παντού η σημαία των ΗΠΑ. Φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσουμε τις αμερικανικές βάσεις στο μέλλον», τόνισε ο Τούρκος απόστρατος.

«Γι αυτό», όπως είπε «τα ZAHA είναι σημαντικά».

«Στα νησιά θα αποβιβαστούμε με τα ZAHA. Οι Αμερικανοί όταν έκαναν την Απόβαση στη Νορμανδία το έκαναν με τανκ. Αυτό το θέμα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Τα ZAHA έχουν μεγάλη σημασία» είπε.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%99%ce%94%ce%9f%ce%a5-%ce%9f%ce%99-%ce%9a%ce%91%ce%99%ce%9d%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%93%ce%99%ce%9f%ce%99-%ce%a6%ce%99%ce%9b%ce%9f%ce%99-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%9c%ce%97%ce%a4%ce%a3%ce%9f%ce%a4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.