Πέμπτη, Μαρτίου 16

ΡΟΥΚΕΤΑ από τον Ρουμπινί: «Η Credit Suisse είναι η "Lehman" της Ευρώπης...»

Η θεαματική «ελεύθερη πτώση» που σημειώνει στα χρηματιστήρια τις τελευταίες ώρες η Credit Suisse είναι η «Lehman moment» της Γηραιάς Ηπείρο...


Η θεαματική «ελεύθερη πτώση» που σημειώνει στα χρηματιστήρια τις τελευταίες ώρες η Credit Suisse είναι η «Lehman moment» της Γηραιάς Ηπείρου, σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπινί, γνωστό για την πρόβλεψη της κατάρρευσης των στεγαστικών δανείων, η οποία συνέβαλε στην οικονομική κρίση του 2008.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρουμπινί έγραψε σε ανάρτησή του ότι ο ελβετικός τραπεζικός όμιλος είναι «πολύ μεγάλος για να πέσει και πολύ μεγάλος για να σωθεί», δίνοντας το στίγμα των ομοιοτήτων με την κατάρρευση της Lehman Brothers στις ΗΠΑ, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η μεγάλη οικονομική κρίση, με ολέθρια αποτελέσματα και για την Ελλάδα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ρουμπινί:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.