Τρίτη, Μαρτίου 21

Dr Gabor Mate: Ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας έρχεται στην Ελλάδα

 Ο Dr. Gabor Maté θα έρθει για ένα διήμερο εργαστήριο στην Αθήνα, Ελλάδα με θέμα: "Ενδοσκόπηση μέσω Συμπόνοιας: Για την επούλωση του τραύματος & του στρες"

Αθήνα, Ελλάδα - 21 Μαρτίου 2023

Ο παγκοσμίου φήμης ομιλητής, συγγραφέας και ειδικός στον τομέα του εθισμού, του τραύματος και του στρες, Dr. Gabor Maté, θα φιλοξενήσει ένα μεταμορφωτικό διήμερο εργαστήριο στην Αθήνα, στις 20 και 21 Ιουνίου. Η εκδήλωση, με τίτλο "Compassionate Self Inquiry: For Healing Trauma & Stress", θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. κάθε ημέρα στο  ξενοδοχείο Divani Caravel, με διαθέσιμες επιλογές τόσο προσωπικής όσο και διαδικτυακής παρακολούθησης.Ο Dr. Gabor Maté είναι ένας περιζήτητος ομιλητής και εκπαιδευτής σε θέματα όπως ο εθισμός, το στρες, η παιδική ανάπτυξη και η ψυχική υγεία. Με εμπειρία δεκαετιών ως γιατρός και πλούσιες γνώσεις ως συγγραφέας, ο Δρ Μάτε προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην κατανόηση και θεραπεία των επιπτώσεων του τραύματος και του στρες.

Το εργαστήριο θα προσφέρει στους συμμετέχοντες ανεκτίμητες γνώσεις, πρακτικά εργαλεία και τεχνικές για αυτοεξερεύνηση και προσωπική ανάπτυξη. Η διδακτέα ύλη θα καλύψει μια σειρά θεμάτων, όπως η νευροβιολογία του τραύματος, η σύνδεση νου-σώματος, ο ρόλος των συναισθημάτων στη θεραπεία και η δύναμη της συμπονετικής ενδοσκόπησης. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να καλλιεργούν την αυτογνωσία, να ενισχύουν την ανθεκτικότητα και να αναπτύσσουν μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού τους και των εμπειριών τους σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, θεραπευτές, εκπαιδευτικούς και άτομα που αναζητούν την προσωπική τους ανάπτυξη να μάθουν απευθείας από τον Dr. Gabor Maté, καθώς και να συνδεθούν με ομοϊδεάτες και επαγγελματίες.

Εισιτήρια για την εκδήλωση "Compassionate Self Inquiry: For Healing Trauma & Stress" είναι διαθέσιμα τώρα, με επιλογές τόσο για προσωπική όσο και για διαδικτυακή παρακολούθηση. Ο χώρος είναι περιορισμένος, οπότε οι ενδιαφερόμενοι ενθαρρύνονται να εγγραφούν έγκαιρα για να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα  https://upliftingevent.com/

Σχετικά με τον Dr. Gabor Maté

Gabor Maté είναι ένας σεβαστός γιατρός, συγγραφέας και ειδικός στους τομείς του εθισμού, του τραύματος και του στρες. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, ο Δρ Μάτε έχει επηρεάσει αμέτρητες ζωές μέσω του πρωτοποριακού του έργου, της συμπονετικής του προσέγγισης και των ισχυρών διδασκαλιών του. Τα best-seller βιβλία του περιλαμβάνουν τους τίτλους "Στο βασίλειο των πεινασμένων φαντασμάτων", "Όταν το σώμα λέει όχι" και "Κρατήστε τα παιδιά σας".

Πληροφορίες για το Μέσο
Επίσημη ιστοσελίδα https://upliftingevent.com/
Στα ελληνικά: https://upliftingevent.com/el/
Hashtag: #gabormateinathens

Υπεύθυνος επικοινωνίας

Μωυσής Σεργιάννης
2111821655 & 6945080343

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες εδώ  https://drive.google.com/drive/folders/1HUbOqwYu5VegjaSUK9F_low7zmDettRG?usp=sharing
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .