Πέμπτη, Μαρτίου 30

Θυμάστε τη Ρουσλάνα που δήλωνε ερωτευμένη με τον Ρουβά στη Eurovision 2004; Δείτε πώς είναι στα 50!

Θυμάστε τη Ρουσλάνα που δήλωνε ερωτευμένη με τον Ρουβά στη Eurovision 2004; Δείτε πώς είναι στα 50! Eurovision

Η Ρουσλάνα που εκπροσώπησε το 2004 την Ουκρανία με το τραγούδι Wild Dances υπήρξε το αντίπαλον δέος του Σάκη Ρουβά, καταφέρνοντας να τον κερδίσει στον διαγωνισμό. 

Αυτό βέβαια αφορούσε μόνο το διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ τραγουδιού, όμως για την 31χρονη τότε Ρουσλάνα ο Σάκης Ρουβάς που είχε τραγουδήσει το «Shake it» ήταν το αντικείμενο του πόθου της καθώς δημοσίως τού έλεγε πως ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Η Ρουσλάνα για κάποια χρόνια αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, όμως συνέχισε να ασχολείται με τη μουσική ενώ όταν πέρυσι ξέσπασε ο πόλεμος στην πατρίδα της, αποφάσισε να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι της για να βοηθήσει τους συμπατριώτες της.

Σήμερα, στα 50 της χρόνια, η Ρουσλάνα έχει αλλάξει αρκετά όμως παραμένει το ίδιο αδύνατη και καλλίγραμμη. Για την ακρίβεια έχει κοιλιακούς που θα ζήλευαν και γυναίκες με τα μισά της χρόνια καθώς προφανώς και γυμνάζεται πολύ ενώ και η φυσική της κατάσταση είναι πολύ καλή, αν δείτε το παρακάτω βίντεο από πρόσφατη εμφάνισή της κατά την οποία τραγούδησε το Wild Dances με μια χορογραφία που όπως θυμάστε είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

 

Η Ρουσλάνα έχει έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα και δηλώνει λάτρις του ελληνικού πολιτισμού και της ομορφιάς της χώρας μας.

Στην πατρίδα της είναι ιδιαίτερα αγαπητή, όχι μόνο γιατί είχε φέρει στην πατρίδα της τη Eurovision αλλά και γιατί αναλαμβάνει φιλανθρωπικές δράσεις βοηθώντας τους συνανθρώπους της.

Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα:



https://www.gossip-tv.gr/showbiz/eurovision/story/772681/thymaste-ti-rouslana-pou-dilone-erotevmeni-me-ton-rouva-sti-eurovision-2004-deite-pos-einai-sta-50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .