Δευτέρα, Μαρτίου 27

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ 7.000! ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ:Ο Κώστας Καραμανλής πρώην Πρωθυπουργός διέγραψε χρέη σπιτιών φτωχών κατοίκων στην Αλόννησο περιοχή Μπράλο που χτίστηκαν επί χούντας όταν γκρεμίστηκαν τα σπίτια τους από σεισμό στη παλιά χώρα. Και προς τιμής του δεν το καυχήστηκε δεν το έδωσε σε δημοσιογράφους για να το κάνουν πρώτο θέμα.  Το γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι ιδιοκτήτες και το έμαθαν από την τράπεζα που δίνανε δόσεις. Μπράβο του, οι άνθρωποι αυτοί ευγνωμονούν τον Κώστα Καραμανλή πρώην πρωθυπουργό!

ΑΛΗΤΕΣ

Μία γυναίκα με οφειλές… 7.000 ευρώ στην τράπεζα και έχει πάρει σπίτι στην εργατική κατοικία, έβγαλαν το συγκεκριμένο σπίτι σε πλειστηριασμό το οποίο είναι ακατάσχετο βάσει νομοθεσίας. Μάλιστα η γυναίκα δεν είναι η βασική κάτοχος του δανείου, και της έκαναν κατάσχεση στην εργατική κατοικία ως εγγυήτρια.
Ήδη έχει σταλεί εξώδικο προκειμένου να αρθεί η κατάσχεση,

καθώς το σπίτι του τέως ΟΕΚ είναι ακατάσχετο. Η κ. Ελένη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Mega για το σπίτι το οποίο της κατέσχεσαν τα funds.

«Αυτό το σπίτι το έχουν οι γονείς μου με παραχωρητήριο από τη δεκαετία του ’80, από το 1987. Είναι της μητέρας μου. Είναι δάνειο αγοράς ενός αγροτικού αυτοκίνητου. Πάρθηκε αυτό το δάνειο από τον πατέρα μου, η μητέρα μου ήταν εγγυήτρια, ήταν ένα χαμηλό δάνειo 6.500-7.000 ευρώ, δεν μπόρεσε αυτό το δάνειο να αποπληρωθεί εγκαίρως με αποτέλεσμα να προσχωρήσει και να πουληθεί σε funds και να επιβληθεί στο σπίτι αυτό πλειστηριασμός ενώ είναι ακατάσχετο», είπε αρχικά.

«Στον πλειστηριασμό βγήκε 29.000 ευρώ όμως σε επικοινωνία που είχα τον Φεβρουάριο φέτος, έναν χρόνο μετά έγινε 39.000 ευρώ. Βγήκε αυτό το σπίτι σε πλειστηριασμό τον Οκτώβρη του 2022 ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε από θέμα τύχης καθώς δεν βρέθηκαν πλειοδότες. Όφειλε να γνωρίζει το fund και όσοι ανακατεύονται με αυτό, ότι είναι της εργατικής κατοικίας», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .