Δευτέρα, Μαρτίου 20

H Στέλλα Μπεζαντάκου και ο σύζυγος της απέκτησαν… κοτέτσι


 Βγάζουν πλέον και τα δικά τους αβγά!

«Το κοκοράκι κικιρικικί» ξυπνάει τη Στέλλα Μπεζαντάκου κάθε πρωί. Οπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια που «θέλει τραλαλά» ζει τα τελευταία χρόνια σε ένα κτήμα στο Λαγονήσι μαζί με τον άντρα της Χρήστο Γκίκα και απολαμβάνουν μια ζωή κοντά στη φύση, όπως

την είχαν ονειρευτεί.

Καλλιεργούν λαχανικά και φρούτα, φροντίζουν τα σκυλιά τους και πριν από μερικούς μήνες απέκτησαν και κοτέτσι, βγάζοντας πλέον και τα δικά τους αβγά.

«Από την παραγωγή στην κατανάλωση» έλεγε η Στέλλα τις προάλλες σε σχετικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram καθώς ετοίμαζε το πρωινό τους με «φρέσκα αβγουλάκια», όπως επισήμανε χαρακτηριστικά στο ίδιο διαδικτυακό story της.

Η ίδια, μάλιστα, περνά καθημερινά αρκετή ώρα στο κοτέτσι, φροντίζοντας τις κότες της που, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, αφήνονται στα χάδια της. Ολα τα πλάσματα αγάπη θέλουν… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.