Δευτέρα, Μαρτίου 20

H Στέλλα Μπεζαντάκου και ο σύζυγος της απέκτησαν… κοτέτσι


 Βγάζουν πλέον και τα δικά τους αβγά!

«Το κοκοράκι κικιρικικί» ξυπνάει τη Στέλλα Μπεζαντάκου κάθε πρωί. Οπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια που «θέλει τραλαλά» ζει τα τελευταία χρόνια σε ένα κτήμα στο Λαγονήσι μαζί με τον άντρα της Χρήστο Γκίκα και απολαμβάνουν μια ζωή κοντά στη φύση, όπως

την είχαν ονειρευτεί.

Καλλιεργούν λαχανικά και φρούτα, φροντίζουν τα σκυλιά τους και πριν από μερικούς μήνες απέκτησαν και κοτέτσι, βγάζοντας πλέον και τα δικά τους αβγά.

«Από την παραγωγή στην κατανάλωση» έλεγε η Στέλλα τις προάλλες σε σχετικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram καθώς ετοίμαζε το πρωινό τους με «φρέσκα αβγουλάκια», όπως επισήμανε χαρακτηριστικά στο ίδιο διαδικτυακό story της.

Η ίδια, μάλιστα, περνά καθημερινά αρκετή ώρα στο κοτέτσι, φροντίζοντας τις κότες της που, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, αφήνονται στα χάδια της. Ολα τα πλάσματα αγάπη θέλουν…



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .