Σάββατο, Απριλίου 1

Τουρκία: Kατσίκα βρέθηκε ζωντανή στα συντρίμμια 47 μέρες μετά τον φονικό σεισμό

fb dfbdfb

Ένα απίστευτο θαύμα στα χαλάσματα έγινε στην Τουρκία, 47 ολόκληρες ημέρες μετά τον διπλό φονικό σεισμό που στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

Στην περιοχή του Καχραμάνμαρας, όπου ήταν και το επίκεντρο του καταστροφικού σεισμού, οι ντόπιοι εντόπισαν και διέσωσαν από τα συντρίμμια ενός τριώροφου κτιρίου μια κατσίκα!

Το τυχερό ζώο παρά την ταλαιπωρία και την ασιτία φαινόταν σε σχετικά καλή κατάσταση. Όπως έγινε γνωστό, στον κάτω όροφο του κτιρίου βρισκόταν ένας στάβλος.

«Απομάκρυναν τα συντρίμμια του σπιτιού μας την 47η ημέρα του σεισμού. Όταν ο χειριστής σήκωσε το μπετόν, η κατσίκα σηκώθηκε όρθια. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Εκείνη τη στιγμή, πεταχτήκαμε ενθουσιασμένοι μπροστά στο σκαπτικό μηχάνημα για το σταματήσουμε. Δεν είχε τίποτα για να φάει και να πιει, ήταν ένα θαύμα. Η κατσίκα δεν έβγαλε κανέναν ήχο, δεν καταλάβαμε. Κανονικά, δεν μπορεί έζησε μένοντας νηστική για 47 ημέρες. Δεν υπήρχε νερό, ίσως να υπήρχε λίγο άχυρο δίπλα της», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της, ο Αχμέντ Χαντί Τιντικοζάν.
Όπως ανέφερε, ήταν πραγματικό θαύμα που η κατσίκα του επέζησε 47 ημέρες κάτω από τα συντρίμμια ενώ πρόσθεσε ότι δεν σκοπεύει να σφάξει ή να πουλήσει το επτάψυχο ζώο..

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .