Πέμπτη, Μαρτίου 9

Nάσος Ηλιόπουλος για τη δημοσκόπηση της γνωστής εταιρείας Marc: «Ντρέπεται και η ντροπή»

«Πριν ακόμη προλάβουν οι οικογένειες να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα», η Marc «σπεύδει να κάνει damage control για τον Μητσοτάκη»

Την επιλογή της γνωστής για τα εικονικά τιμολόγια «χωματουργικών εργασιών», δημοσκοπική εταιρεία Marc να δημοσιεύσει τη «μεγάλη μηναία δημοσκόπηση» της, την ώρα που γίνονται οι κηδείες για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη στηλιτεύει ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

 

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter επισημαίνει ότι «πριν ακόμη προλάβουν οι οικογένειες να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η γνωστή δημοσκοπική εταιρεία με τα εικονικά τιμολόγια χωματουργικών εργασιών, σπεύδει να κάνει damage control για τον Μητσοτάκη. Ντρέπεται και η ντροπή…».

Υπενθυμίζεται ότι η εκλεκτή δημοσκοπική εταιρεία του Μεγάρου Μαξίμου,  ερευνάται από την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων  για την παραλαβή εικονικών φορολογικών στοιχείων από την εταιρεία “ΚΥΡΑ ΑΕ”

.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.