Τρίτη, Μαρτίου 7

ΞΑΦΝΙΚΑ! ΚΛΕΙΝΟΥΝ καταστήματα Public...

 Λουκέτο σε δύο καταστήματα Public στο Άργος και στο Αγρίνιο έβαλε ξαφνικά την περασμένη Τετάρτη η εταιρεία Retailworld. Η απόφαση ανακοινώ...

 
Λουκέτο σε δύο καταστήματα Public στο Άργος και στο Αγρίνιο έβαλε ξαφνικά την περασμένη Τετάρτη η εταιρεία Retailworld. Η απόφαση ανακοινώθηκε και υλοποιήθηκε αυθημερόν, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση ή προειδοποίηση των εργαζομένων. Οι αποζημιώσεις καταβλήθηκαν αυθημερόν και τα καταστήματα έκλεισαν οριστικά στη λήξη του ωραρίου λειτουργίας τους.Το σωματείο εργαζομένων στα Public αντέδρασε άμεσα με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κατάστημα στο Σύνταγμα. Σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι το κλείσιμο πραγματοποιείται ενώ η εταιρεία επενδύει 10 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση καταστημάτων.

Σημειώνεται ότι η Retailworld.-Καταστήματα Public ανήκει στο Ομιλο Olympia Group του Πάνου Γερμανού, στον οποίο ανήκουν επίσης η βιομηχανία μπαταριών Sunlight και σειρά εταιρειών του τομέα πληροφορικής και ψηφιακής τεχνολογίας.

 http://www.press-gr.com/2023/02/public.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .