Τρίτη, Μαρτίου 7

ΞΑΦΝΙΚΑ! ΚΛΕΙΝΟΥΝ καταστήματα Public...

 Λουκέτο σε δύο καταστήματα Public στο Άργος και στο Αγρίνιο έβαλε ξαφνικά την περασμένη Τετάρτη η εταιρεία Retailworld. Η απόφαση ανακοινώ...

 
Λουκέτο σε δύο καταστήματα Public στο Άργος και στο Αγρίνιο έβαλε ξαφνικά την περασμένη Τετάρτη η εταιρεία Retailworld. Η απόφαση ανακοινώθηκε και υλοποιήθηκε αυθημερόν, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση ή προειδοποίηση των εργαζομένων. Οι αποζημιώσεις καταβλήθηκαν αυθημερόν και τα καταστήματα έκλεισαν οριστικά στη λήξη του ωραρίου λειτουργίας τους.Το σωματείο εργαζομένων στα Public αντέδρασε άμεσα με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κατάστημα στο Σύνταγμα. Σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι το κλείσιμο πραγματοποιείται ενώ η εταιρεία επενδύει 10 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση καταστημάτων.

Σημειώνεται ότι η Retailworld.-Καταστήματα Public ανήκει στο Ομιλο Olympia Group του Πάνου Γερμανού, στον οποίο ανήκουν επίσης η βιομηχανία μπαταριών Sunlight και σειρά εταιρειών του τομέα πληροφορικής και ψηφιακής τεχνολογίας.

 http://www.press-gr.com/2023/02/public.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.