Τετάρτη, Μαρτίου 29

Τέμπη: «Έφυγαν δολοφονημένοι, δεν ήταν θέλημα θεού, αλλά ανθρώπων» – Ξεσπά αδελφή θύματος (Video)

«Κάτω από τα νούμερα, κρύβονται άνθρωποι που έχουν επηρεάσει άλλους ανθρώπους και έτσι θα έπρεπε να τους βλέπουμε».

«Υπάρχουν πολλά “γιατί”, είναι μέσα στο πένθος το “γιατί” . “Γιατί να γίνει αυτό;”. Υπάρχει πάρα πολλή οργή και φυσικά υπάρχει πολύς πόνος γιατί δεν θα ξαναδούμε τον άνθρωπο», ανέφερε η κ. Χλωρού, αδελφή θύματος στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, μιλώντας στην εκπομπή το Πρωινό.

«Χωρίς να υπάρχει θέλημα θεού. Ήταν θέλημα ανθρώπων. Οι άνθρωποι που έφυγαν δεν ήταν νούμερα. Η σορός νούμερο 30, η σορός νούμερο 50, η σορός νούμερο 15. Κάτω από τα νούμερα, κρύβονται άνθρωποι που έχουν επηρεάσει άλλους ανθρώπους και έτσι θα έπρεπε να τους βλέπουμε. Και όχι σαν στατιστικά νούμερα ή σαν νούμερα σε ένα νεκροτομείο. Δυστυχώς έτσι τους βλέπουμε. Όλοι οι άνθρωποι που έφυγαν, έφυγαν άδικα, έφυγαν δολοφονημένοι. Δεν ήταν θέλημα θεού, ούτε ήταν ένα ατύχημα», σημείωσε.

«Ήξεραν την κατάσταση των γραμμών, ήξεραν τους ανθρώπους που στελέχωναν αυτόν τον Οργανισμό, ήξεραν. Παρόλα αυτά, πουλούσαν το επικίνδυνο προϊόν τους σε ανθρώπους ανυποψίαστους. Αυτό εμένα μου λέει ότι είναι δόλος», τόνισε η κ. Χλωρού επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο:

το Κουτί της Πανδώρας στο Google News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .