Παρασκευή, Μαρτίου 17

Η Κέρκυρα έδειξε το δρόμο: «Μαύρο» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ίδιο. Το βίντεο που έγινε viral

Καταγραφή

Κάνοντας μια «παραλλαγή» του έθιμού «Μπότηδες» που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Κέρκυρα το Μεγάλο Σάββατο, πολίτες έγραψαν τα ονόματα μελών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και όχι μόνο σε μαύρες κανάτες και τα πέταξαν από μπαλκόνια σε μια προσπάθεια να δείξουν προφανώς την αγανάκτηση τους για τον τρόπο με τον οποίο η ΝΔ κυβερνά την χώρα.

Τα ονόματα που αναγράφονται στις κανάτες είναι του Άδωνι Γεωργιάδη, της Λίνας Μενδώνη, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τελευταίο και καλύτερο αυτό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Δείτε το βίντεο:

Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί χρήστες στο ελληνικό Twitter επιθυμεί την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97-%ce%9a%ce%ad%cf%81%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b1-%ce%ad%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%be%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf-%ce%9c%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .