Τρίτη, Απριλίου 4

Επιτέθηκαν με μαχαίρι στην 12χρονη από τον Κολωνό

Επιτέθηκαν με μαχαίρι στην 12χρονη από τον Κολωνό

Σε καταγγελία για επίθεση εναντίον της 12χρονης που έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό, προχώρησαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της οικογένειας της ανήλικης.

Η καταγγελία, η οποία έγινε από τους δικηγόρους, ερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία και αναμένεται να ελεγχθεί το περιστατικό που αναφέρουν στις Αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας, Ασπασίας Ταραχόπουλου και Αντωνίας Λεγάκη, άγνωστος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι, όπου διαμένει η 12χρονη σπρώχνοντας με βία την πόρτα. Η 12χρονη αντέδρασε σπρώχνοντας τον,

αλλά ο άγνωστος πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς το στο χέρι. Η 12χρονη φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραπεί σε φυγή. Το κορίτσι ήταν μόνο του στο σπίτι όταν ο άνδρας προσπάθησε να εισβάλει. Δεν είναι η πρώτη φορά που η 12χρονη και η οικογένειά της έχουν δεχθεί απειλες.

Αναλυτικά η δήλωση των δικηγόρων της οικογένειας της 12χρονης

«Σήμερα, 3-4-2023, η κόρη μου (η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στον Κολωνό από τον Η. Μίχο και άλλους δράστες) δέχθηκε επίθεση στο σπίτι όπου διαμένει με τη θεία της και τον αδελφό της από άγνωστο άνδρα, ο οποίος, αφού παραβίασε την πόρτα, εισήλθε εντός της οικίας, της πρόταξε μαχαίρι, την τραυμάτισε στο χέρι της και τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει σε βάρος της κόρης μου, αλλά ακόμη και πριν από δύο εβδομάδες, άγνωστα άτομα πέταξαν πέτρες στο παράθυρο του δωματίου της, με αποτέλεσμα να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία. Επίσης, το Σάββατο, 1-4-2023, άγνωστος άνδρας πλησίασε και τον δεκάχρονο γιό μου και αδελφό της μόλις βγήκε από την οικία που διαμένουν και του έκανε απειλητική χειρονομία, δείχνοντάς του να μην μιλήσει, μήνυμα το οποίο, προφανώς, προοριζόταν να το μεταφέρει στην αδελφή του.

Όλα αυτά τα συμβάντα, προφανώς δεν συνιστούν τυχαία γεγονότα, αλλά αποτελούν προσπάθειες εκφοβισμού της ανήλικης κόρης μου, για να σταματήσει ''να μιλάει'' σχετικά με όσα βίωσε. Ήδη δε για το σύνολο των ανωτέρω έχει υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ζητείται η άμεση συνδρομή των αρμόδιων Αρχών, ώστε να συλληφθούν ο/οι δράστες, ώστε να προστατευθεί η κόρη μου και η οικογένειά μου. Θέλω να καταστεί σαφές ότι οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού μας θα αποβεί άκαρπη. Η αλήθεια θα λάμψει και όλοι όσοι έχουν κακοποιήσει την ανήλικη κόρη μου, θα λογοδοτήσουν ενώπιον των Αρχών».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023, 21:21


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .