Τετάρτη, Απριλίου 26

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΡΩΤΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

Καταγραφή

Έτσι κοροϊδεύουν καθημερινά τον ελληνικό λαό με ψεύτικες δημοσκοπήσεις.

Οι συστημικές δημοσκοπήσεις θέλουν με νύχια και με δόντια να μείνει η μαφιόζικη ΝΔ στην εξουσία καθώς τα έχουν αρπάξει, έχουν βάλει το χέρι στο μέλι και δεν θέλουν να το βγάλουν. Έτσι προσπαθούν να μας πείσουν καθημερίνα ότι ο λαός έχει πάθει μάλλον αμνησία και έχει ξεχάσει ως δια μαγείας την τραγωδία των Τεμπών που ανατρίχιασε όλο το πανελλήνιο από την εγκληματική διοίκηση του κράτους. Έχει ξεχάσει ως δια μαγείας ο λαός και τις υποκοπές και τις καλοκαιρινές φωτιές που άφησαν να καεί όλη η Αττική και η Εύβοια και την ανεργία και την ακρίβεια που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά. Έχει ξεχάσει την επιβολή των εμβολίων για τον κορωνοϊο

και την χούντα που ζήσαμε να στέλνουμε μηνύματα για να πάμε μια βόλτα. Τα lockdowns που άφησαν πίσω τους ανθρώπους διαλυμένους ψυχολογικά και οικονομικά. Τον φόβο και τον τρόμο που ζήσαμε. Που πλέον ακόμη και οι πιο φανατικοί των εμβολίων έχουν καταλάβει πόσο φούσκα ήταν όλα και πόσο μεγάλη ήταν η παγίδα μέσα στην οποία έπεσαν για να τα αρπάξουν χοντρά κυβερνήσεις με φαρμακοβιομηχανίες.

Έτσι σε δημοκόπηση που προβλήθηκε στον συστημικό ΣΚΑΪ, μαντέψτε τι έδειξαν…Δεν θέλει και πολύ φαντασία για να απαντήσει κανείς.

Η ΝΔ για τους δημοσκόπους της κακιάς ώρας φαίνεται πως ανακτά το χαμένο έδαφος και επανέρχεται σταδιακά στα «προ Τεμπών» δημοκοπικά ποσοστά. Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η γαλάζια παράταξη κερδίζει μια μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση (4 Απριλίου) και φτάνει το 32%. 0,5% χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την ψαλίδα να «ανοίγει» στις 6,5 μονάδες. Να υποχωρεί 0,5% εμφανίζεται και το ΠΑΣΟΚ που πέφτει από το «ψυχολογικό όριο» του διψήφιου ποσοστού (9,5%).

Σττο 6% και στο 4% παραμένουν ΚΚΕ και Ελληνική Λύση αντίστοιχα, ανεβασμένο κατά 1,5 μονάδα αποτυπώνεται στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων το ΜέΡΑ25 (5%).

Παρακάτω και τα αναλυτικά αποτελέσματα που έβγαλαν..

 

Επίσης για τους δημοσκόπους του ΣΚΑΪ,

Δύο μονάδες κερδίζει μέσα σε 20 ημέρες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πρωθυπουργία, ενώ μία ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός καταγράφει ηγεμονικά ποσοστά – άνω του 50% – μεταξύ των ψηφοφόρων που δηλώνουν δεξιοί, κεντροδεξιοί ή κεντρώοι, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας κυριαρχεί στους κεντροαριστερούς και τους αριστερούς.

 

Ωστόσο, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που πολύ συχνά κάνει δημοκρατικές δημοσκοπήσεις και πιάνει τον παλμό της κοινωνίας μιλώντας με έγκριτους δημοσκόπους μας λένε πως οι δεξιοί, πατριώτες ψηφοφόροι βρίσκονται σε αδιέξοδο. Το κόμμα του Κασιδιάρη ΈΛΛΗΝΕΣ φαίνεται πως θα κατορθώσει να κατέβει στις εκλογές της 21ης Μαϊου δίνοντας μια ελπίδα. Απογοήτευση νιώθουν με τα τελευταία  καραγκιοζιλίκια της Ελληνικής Λύσης που ελπίζουμε τα στελέχη της να συνέλθουν και να μην πέφτουν στην παγίδα των νταβατζήδων στα ΜΜΕ που τους καλούν για να τους ξεφτιλίζουν, ώστε να πάνε ψηφοφόροι της προς τη ΝΔ. Πολλοί επίσης μας λένε πως προτιμούν να ψηφίσουν Τσίπρα παρά να δουν ξανά την μαφιόζικη κυβέρνηση των παιδεραστών και των ανώμαλων στην εξουσία.

Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αυτή τη στιγμή τρέχει μια ακόμη μεγάλη, δημοκρατική δημοσκόπηση στην οποία σας ζητάμε να ψηφίσετε. Δείτε εδώ.

Η ψήφος είναι μια δύναμη στα χέρια του λαού.

Έχουν διαλύσει την δημοκρατία , τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, έχουν εξαγοράσει τα ΜΜΕ, έχουν οργανώσει δολοφονίες για να κλείσουν ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές.


Όχι άλλες ψεύτικες δημοσκοπήσεις, όχι άλλη κοροϊδια.. Στις 21 Μαϊόυ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πατριώτες και πατριώτισσες έχουν χρεός να μην κάνουν λάθος αυτή τη φορά. Για το καλό της Ελλάδας, για το καλό των παιδιών μας..

Κοντεύει η ώρα….

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%9a%ce%9b%ce%9f%ce%93%ce%95%ce%a3-2023-%ce%a0%ce%a9%ce%a3-%ce%9a%ce%9f%ce%a1%ce%9f%ce%aa%ce%94%ce%95%ce%a5%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%9b%ce%91%ce%9f-%ce%9c%ce%95-%ce%a8%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .