Τετάρτη, Απριλίου 5

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν τον απόπλου 6 πολεμικών πλοίων με cruise βλήματα Kalibr από λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας – Έρχεται πυραυλική «θύελλα»

Οι Ρώσοι θέλουν να σταματήσουν την ουκρανική αντεπίθεση;

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν τον απόπλου 6 πολεμικών πλοίων με cruise βλήματα Kalibr από λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας – Έρχεται πυραυλική «θύελλα»

Έξι πολεμικά πλοία του ρωσικού Ναυτικού εξήλθαν στην Μαύρη Θάλασσα έμφορτα με 40 πυραύλους cruise Κalibr έτοιμα να εξαπολύσουν πυραυλική «καταιγίδα» για να αναχαιτίσουν την εαρινή ουκρανική αντεπίθεση εάν τελικά αυτή πραγματοποιηθεί.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις αναμένεται να εκτοξεύσουν ένα πυραυλικό κύμα χρησιμοποιώντας διάφορους τύπους πυραύλων από θάλασσα και αέρος.

Πριν από λίγο ένα εντυπωσιακό βίντεο με την εκτόξευση εκατοντάδων κατευθυνόμενων πυραύλων από εκτοξευτές HIMARS κατά ρωσικών θέσεων έδωσαν στην δημοσιότητα οι Ουκρανοί δημιουργώντας υπόνοιες για έναρξη της εαρινής ουκρανικής αντεπίθεσης.

Δεν είναι σαφές που έχει γυριστεί το βίντεο αυτό, αλλά είναι πολύ πιθανό να αφορά το νότιο μέτωπο, καθώς οι Ουκρανοί κατόπιν προτροπής των Δυτικών δείχνουν να προσανατολίζονται σε μία απευθείας επίθεση στην Κριμαία, για να αναγκάσουν την Ρωσία να διαπραγματευτεί, υπό τον φόβο ότι μπορεί να την χάσει.

 

Η Κριμαία για την Ρωσία αποτελεί αφορμή πυρηνικού πολέμου καθώς κατοικείται από ρωσικό πληθυσμό.

pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .