Πέμπτη, Απριλίου 27

Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Και οι 60.000 Δανειολήπτες της «Υπέρβασης» με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»! – Επικεφαλής στο Επικρατείας ο Πρόεδρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, Κυριάκος Τόμπρας

ΑΘΗΝΑ 27.04.23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Και οι 60.000 Δανειολήπτες της «Υπέρβασης»  με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»! – Επικεφαλής στο Επικρατείας ο Πρόεδρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, Κυριάκος Τόμπρας


Με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Νίκου Νικολόπουλου και του Κώστα Κατσίκη συμπαρατάχθηκε και η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, το μεγαλύτερο σωματείο δανειοληπτών στην Ελλάδα, που αριθμεί 60.000 ενεργά μέλη, με τον πρόεδρό του, Δρ. Οικονομολόγο Κυριάκο Τόμπρα, να τίθεται επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο

Επικρατείας των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών - ΥΠΕΡΒΑΣΗ».

Παράλληλα, στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης μπαίνουν ο Αντιπρόεδρος της «Υπέρβασης», δικηγόρος Αθηνών, Λεωνίδας  Στάμος, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών - ΥΠΕΡΒΑΣΗ» στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, ο Γενικός Γραμματέας, Γεώργιος Κοντός και, μαζί τους, εκατοντάδες ακόμη μέλη, εθελοντές και στελέχη της Επιστημονικής Ομάδας του σωματείου . Ταυτόχρονα, ο κ. Λεωνίδας Στάμος,  ανέλαβε επικεφαλής της νομικής ομάδας που υποστηρίζει τους ανυπεράσπιστους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» από τα «κοράκια» των πλειστηριασμών. 

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΥΠΕΡΒΑΣΗ»

Ο συνασπισμός των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών - ΥΠΕΡΒΑΣΗ» φουντώνει με θεαματικούς ρυθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες από όλες τις πόλεις και νομούς της χώρας, εκατοντάδες μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ υπογράφουν αιτήσεις  υποψηφιότητας στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου, με τα ψηφοδέλτια του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. 

Το μήνυμα που έλαβαν, ξεχωριστά, ένα προς ένα τα μέλη της «Υπέρβασης», από το σωματείο τους, είναι το εξής: 

«HPΘE H ΩPA THΣ YΠEPBAΣHΣ. 

KATEBAINOYME ΣTIΣ EKΛOΓEΣ THΣ 21ης ΜΑΪΟΥ.  

YΠOΨHΦIOI BOYΛEYTEΣ ΘA EIMAΣTE MONO TA MEΛH. 

ΓIA NA ΛYΣOYME EMEIΣ TO ΠPOBΛHMA TΩN KOKKINΩN ΔANEIΩN MAΣ. 

ΓIA NA BAΛOYME ΦPENO ΣTO TΣOYNAMI TΩN ΠΛEIΣTHPIAΣMΩN ΠOY ETOIMAZOYN TPAΠEZEΣ, SERVICERS KAI FUNDS. 

ΓIA NA ANAΓKAΣOYME THN EΠOMENH BOYΛH NA NOMOΘETHΣEI TIΣ ΠPOTAΣEIΣ MAΣ. 

KANE MAZI MAΣ THN YΠEPBAΣH KAI ΔHΛΩΣE TΩPA THN EKΛOΓIKH ΠEPIΦEPEIA ΠOY ΘEΛEIΣ NA EIΣAI YΠOΨHΦIOΣ. 

THΛ. 210 5200452-62


ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΤΣΙΚΗΣ

Την αθρόα και μαζική συμμετοχή των μελών της «Υπέρβασης» χαιρέτησαν με ενθουσιασμό ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», πρ. υφυπουργός και βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος και ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του εκλογικού αγώνα, πρ. βουλευτής Κωνσταντίνος Κατσίκης. Μεταξύ άλλων δήλωσαν: 

«Όλοι μαζί συμμετέχουμε στην ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, αγωνιζόμαστε μέσα από τη Βουλή για να σώσουμε τα σπίτια όλων των δανειοληπτών. Εμείς, οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα προς όλους τους δανειολήπτες και όλους τους οφειλέτες του Δημοσίου, του ΕΦΚΑ και των παρόχων ενέργειας και τηλεφωνίας, για να βγάλουν την θηλιά που τους έβαλαν στο λαιμό τους τα τρία  κόμματα της μνημονιακής «τραπεζικής συγκυβέρνησης». 

Τους καλούμε να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα αίτησης για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΥΠΕΡΒΑΣΗ

https://forms.gle/RaMziQZGQ4c5Pzco6

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου  Επικρατείας των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών - ΥΠΕΡΒΑΣΗ», Δρ. Κυριάκος Τόμπρας, τόνισε:

«Επειδή η οποιαδήποτε αριθμητική των εκλογών, τελικά, θα οδηγήσει σε κάποια τραπεζική συγκυβέρνηση, αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά και να αγωνιστούμε εμείς οι ίδιοι, αυτή την φορά από τα έδρανα της Βουλής, μαζί με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», για να προστατέψουμε τις ζωές, τις οικογένειες και τις περιουσίες μας από την αυθαιρεσία τραπεζών, servicers και funds. Για να αναγκάσουμε την όποια αυριανή κυβέρνηση να μην προχωρήσει στον σύγχρονο μαυραγοριτισμό της «ολιστικής» εκποίησης των σπιτιών μας, μέσα από το επερχόμενο τσουνάμι των πλειστηριασμών και των εκποιήσεων του πτωχευτικού νόμου. Εκτιμήσαμε την σταθερή, ασυμβίβαστη στάση του Νίκου Νικολόπουλου, που επί 10 ολόκληρα χρόνια ήταν πάντα αρωγός στους αγώνες μας και που, μάλιστα, διεγράφη, επειδή δεν ψήφισε στη Βουλή την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας του 3ου Μνημονίου. Πάμε όλοι μαζί, για να κάνουμε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και μέσα στην Βουλή!».


Ακούστε το Ηχητικό: Τι λέει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης για την διαγραφή του Νίκου Νικολόπουλου  επειδή οι δύο τους τότε δεν ψήφισαν την άρση προστασίας της 1ης κατοικίας.

https://fb.watch/k9Y3F0FjDa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .