Σάββατο, Απριλίου 1

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Δεν τον πολυβλέπω, αλλά άμα τον δω θα του πω γεια

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Δεν τον πολυβλέπω, αλλά άμα τον δω θα του πω γεια

«Με ρωτάνε ακόμα τι κάνει ο άντρας μου...»

Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών και κλήθηκε να σχολιάσει τη πρόσφατη δήλωση της πως «είναι προφανές» ότι το όνομα της βοήθησε τον Αλέξη Κούγια να παραμείνει στη δημοσιότητα. «Σίγουρα το όνομά μου βοήθησε στην καριέρα του

και αντίστροφα» απάντησε εκ νέου το μοντέλο στις δηλώσεις της.

Σε ότι αφορά την σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, η Εύη Βατίδου ανέφερε πως: «Με ρωτάνε ακόμα τι κάνει ο άντρας μου… ΟΚ. Τίποτα δεν με ενοχλεί πια, τίποτα, έχω συνηθίσει τα πάντα. Δεν τον πολυβλέπω, αλλά άμα τον δω θα του πω γεια. Λογικό δεν είναι;».

 


Σε ότι αφορά το «σκαρί» της και πώς παραμένει αδύνατη, η Εύη Βατίδου σημείωσε: «Πανέμορφη δεν είμαι, τρώγομαι αλλά προσπαθώ. Πρέπει να το θες κιόλας να είσαι αδύνατος. Βλέπω τώρα τελευταία ότι έχει αλλάξει λίγο όλο το στυλ και περνάει και η μπογιά της πιο τροφαντούλας γυναίκας, με τα πιασιματάκια της. Και χαίρομαι γι’ αυτό. Γιατί τις βλέπω πιο ευδιάθετες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν».

ΚουγιαςΕυη Βατιδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .