Παρασκευή, Απριλίου 7

Κ.Καινούργιου: «Μου λένε στον δρόμο ότι είμαι άντρας – Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική;»

«Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει»

Κ.Καινούργιου: «Μου λένε στον δρόμο ότι είμαι άντρας – Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική;»
Η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το πρωί της Πέμπτης, μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα αρνητικά σχόλια που ακούει, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «στο δρόμο μου λένε ότι είμαι άντρας».

«Βρε, εδώ μου λένε στον δρόμο ότι είμαι άντρας. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει, θα πει “Η Καινούργιου είναι πλαστική”.

Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Αξίζει να τονιστεί πως προ καιρού η γνωστή παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως «μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή».

 pronews.gr στο Instagram

Παράλληλα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε ότι «τελευταία άκουσα ότι είμαι αγράμματος» με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά: «Και εγώ έχω ακούσει ότι είμαι πλαστική, Ανδρέα εσύ είσαι τέρας μορφώσεως». pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .