Σάββατο, Απριλίου 22

Στην αντεπίθεση η Θεοφανία Παπαθωμά μετά τις αντιδράσεις: Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν

Καταγραφή

«Αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» ήταν η ανάρτηση της ηθοποιού που προκάλεσε σχόλια.


Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Θεοφανία Παπαθωμά προχώρησε σε νέο post γράφοντας ότι «η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν. Αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομά μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice».

Στη συνέχεια, η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο και ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι’ αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κι όχι εμείς. Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής βάσει πληροφοριών».

«Εξέφρασα μία λογική σκέψη χωρίς περαιτέρω σκοπό και μάλιστα όχι δημόσια αλλά στον ιδιωτικό μου λογαριασμό στο facebook, από τον οποίο κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιεύει αυτά που γράφονται. Περιμένω μία δημόσια συγγνώμη πάραυτα» κατέληξε η ηθοποιός.
Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά:

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b7-%ce%98%ce%b5%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b8%cf%89%ce%bc%ce%ac-%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.