Δευτέρα, Απριλίου 24

Σε απόγνωση ο Μητσοτάκης, επιστράτευσε ακόμα και τον Καρατζαφέρη!

Η απόλυτη κατάντια για τον δήθεν «αυτοδύναμο», που ζητά στήριξη από τον... κύριο 0,7%, που τον εχει αποβάλει η ιστορία

«Χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη» στην… κυριολεξία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Μεγαλόπολη, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της χθεσινής επίσκεψής του στην Αρκαδία.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης με καταγωγή από την Αρκαδία και, πιο συγκεκριμένα, από το χωριό Ποταμιά του Δήμου Μεγαλόπολης, βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο της εκεί επίσκεψης του -απερχόμενου- πρωθυπουργού.

Και ο τελευταίος δεν έχασε, φυσικά, την ευκαιρία να έχει έναν θερμότατα εναγκαλισμό μαζί του, καθώς, εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, αναζητά απεγνωσμένα συμμάχους, μπας και εξασφαλίσει την… πολυπόθητη «αυτοδυναμία» (εδώ γελάμε).

Ακόμη κι αν ο εν λόγω -δυνητικός- σύμμαχος αποτελεί κάποιον που οι ψηφοφόροι έχουν στείλει οριστικά και αμετάκλητα στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας! 

*πηγή φωτο: arcadiaportal.gr



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .