
Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η πρόταση για το κόμμα «ΕΑΝ» από τον ιδρυτή του Αναστάσιο Κανελλόπουλο, το οποίο φιλοδοξεί να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου.
Η απόφαση ήρθε έπειτα από την υπερψήφιση της τροπολογίας, με την οποία επιχειρείται να αποτραπεί η κάθοδος του κόμματος του Κασιδιάρη στις εκλογές. Έτσι, ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες» Αναστάσιος Κανελλόπουλος αποφάσισε να επαναλειτουργήσει το κόμμα που είχε
πρωτοϊδρύσει, το «ΕΑΝ».Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023, 18:20
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .