Σάββατο, Απριλίου 29

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ανυπόστατα τα σενάρια περί συνεργασίας μου με τον κ. Κασιδιάρη» - Δημόσιο κάλεσμα των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» για υποψήφιους βουλευτές

Ανυπόστατα τα σενάρια περί συνεργασίας μου με τον κ. Κασιδιάρη» - Δημόσιο κάλεσμα των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» για υποψήφιους βουλευτές
 
Στην παραδοχή ότι πράγματι έκανε πολιτική συμφωνία, αλλά φανερή και μόνο με τον πρ. βουλευτή Κώστα Κατσίκη και τον πρόεδρο του Κινήματος «Υπέρβαση» με τα 60.000 ενεργά μέλη, Δρ. Οικονομολόγο Κυριάκο  Τόμπρα, προχώρησε ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» Νίκος Νικολόπουλος, κατά τις αλλεπάλληλες χθεσινές του συνεντεύξεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, που εξελίχθηκε σε διακαναλική συνέντευξη. Ως γνωστόν, ο πρώτος ανέλαβε αντιπρόεδρος του κόμματος και παράλληλα επικεφαλής του εκλογικού αγώνα, ενώ ο δεύτερος τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.   
Σε ό,τι αφορά δε, τα ευφάνταστα σενάρια που κάποιοι κατασκεύασαν περί δήθεν  συμφωνίας του με τον κ. Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Νικολόπουλος με όλες τις ευκαιρίες που του δόθηκαν κατά τις συνεντεύξεις που έδωσε, τα διέψευσε ρητά και  κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι δεν έχουν καμία εντελώς υπόσταση.  
Παράλληλα, κατά τις διαδοχικές συνεντεύξεις που έδωσε ο επικεφαλής των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», προχώρησε σε μια σειρά τοποθετήσεων σε ζητήματα που του τέθηκαν: 
ΓΙΑΤΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»; 
  • Σε ό,τι αφορά στο όνομα «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» ο κ. Νικολόπουλος ξεκαθάρισε: «Ναι, πράγματι απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες που είναι και Χριστιανοί και  Δημοκράτες. Επιπλέον δε, είναι εντελώς φυσιολογικός ως γεωγραφικός προσδιορισμός, αφού οι Χριστιανοδημοκράτες είναι μια τεράστια πολιτική οικογένεια τόσο στην Ευρώπη, όσο και στον Καναδά και την Αυστραλία, που πρεσβεύει τις ίδιες θεμελιώδεις αρχές και αξίες. Έτσι για να ξεχωρίζουν, στη Γερμανία λέγονται «Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες», στην Ιταλία λέγονται «Ιταλοί Χριστιανοδημοκράτες» κ.ά. 
Επιπροσθέτως ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε: «Και προηγούμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα και εγώ προσωπικά συμμετείχαμε και εισήλθαμε στη Βουλή, με το κόμμα που ελέγετο «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Τότε όμως  σηκώθηκε μπουχός. Φαντάζομαι, ότι δεν πρέπει κανένα άλλο κόμμα, ούτε σήμερα ούτε αύριο που ομολογεί ότι το συγκροτούν Έλληνες, ότι θα πρέπει να αποκλείεται  για τούτο το λόγο. Διότι κάτι τέτοιο θα είναι προσβολή, πολιτική ύβρις και ρατσισμός».
ΠΡΟΣΕΧΩΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ – ΝΕΟ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»
  • Σε ό,τι αφορά την αναφορά σε «άκρα δεξιά», ο κ. Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη αποκάλυψη: «Την επόμενη φορά στις 2 Ιουλίου, κατατέθηκε  εισήγηση από την Δ.Ε. του ΧΡΙ.Κ.Ε. να κατέβουμε με την επωνυμία «Έλληνες Χριστιανο – Νέο – Δημοκράτες». Αφού η αλήθεια είναι, ότι μόνο εμείς εκφράζουμε τις αυθεντικές παρακαταθήκες της Ν.Δ. και του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.
  • Αλλά δεν θέλω να αποφύγω τον πειρασμό και θα αναφερθώ στην άκρα αριστερά. Εκεί ούτε ένα ρεπορτάζ, ούτε ένας προβληματισμός, παρά το γεγονός ότι κάποια από αυτά τα κόμματα που κατέρχονται σε αυτές τις εκλογές, εγγράφως στα προγράμματά τους και τα καταστατικά τους, διακηρύττουν ότι  παλεύουν για την εγκατάσταση της  δικτατορίας του προλεταριάτου. Δηλαδή την κατάλυση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και την επιβολή διδακτορίας. Αυτά τα κόμματα, γιατί δεν δέχονται ούτε κριτική, αλλά αντιθέτως κερδίζουν παράσημα; Αυτό δεν είναι δημοκρατία…» 
«ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;»
  • Σε ό,τι αφορά στο δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι ο κ. Γεραπετρίτης στο υπόμνημά του θα ζητά την εξαίρεση των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» από την εκλογική διαδικασία, ο κ. Νικολόπουλος σχολίασε: «Τι να πω; Ο  Γεραπετρίτης του Σημίτη, Θεοδωρικάκος του ΚΚΕ ο Χρυσοχοίδης του  ΠΑΣΟΚ, ο Ψαριανός του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αμυράς του Ποταμιού και  ων ουκ εστιν αριθμός, ζώα μικρά μετά μεγάλων», μου φέρνει το συνειρμό: Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα! Αιδώς Αργείοι! 
  • Οι μουσαφιραίοι να διώχνουν τους σπιτονοικοκύρηδες! Τι θέλει Μητσοτάκης; Θέλει να κόψει και το κόμμα που εκφράζει την γνήσια Ν.Δ.! Μήπως μετά και τον Εμφιετζόγλου και εάν τελικά κόψει και εμάς και τον κ. Κασιδιάρη, μήπως θέλει να κατέβει μόνος του; Τι θέλει να μας αποκλείσει όλους και να μείνει μόνος του;Γιατί και τότε του λέω, ότι θα βγει δεύτερος! Αλλά, κατά τα άλλα, φοβάται τη Κυβέρνηση των ηττημένων…»
«ΓΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»
  • Παράλληλα, ο Νίκος Νικολόπουλος, επανάλαβε στις διαδοχικές συνεντεύξεις του, το δημόσιο κάλεσμά του, στους πολίτες και τους νέους, να κατέβουν υποψήφιοι βουλευτές, με τα ψηφοδέλτια των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» σε ολόκληρη την χώρα:  
«Μέχρι το Σάββατο κλείνουν τα ψηφοδέλτια. Η «Υπέρβαση», το Κίνημα των Δανειοληπτών, με τα 60.000 ενεργά μέλη, ήδη προχώρησε και έβαλε σε όλες τις εκλογικές περιφέρεις, χαροκαμένους βιοπαλαιστές και αγωνιστές της καθημερινότητας, επαγγελματίες και νέους ανθρώπους. Που προσκόμισαν εκτός από λευκό ποινικό μητρώο και το πρόγραμμα πλειστηριασμού του σπιτιού τους, σαν απαραίτητο δικαιολογητικό! 
  • Καλώ όλους τους πολίτες, από ψηφοφόροι και χειροκροτητές να γίνουν οι ίδιοι βουλευτές, για να αλλάξουν τους νόμους που επιτρέπουν σε κάποιους εξωνημένους δικαστές, να αποφασίζουν τους πλειστηριασμούς. Αυτοί οι ίδιοι δικαστές αποφασίζουν τους αποκλεισμούς  κομμάτων, αποφασίζουν ότι είναι συνταγματικά τα μνημόνια και οι περικοπές των συντάξεων. Και ακολούθως βλέπουμε να γίνονται, Αντιπρόεδροι Κυβερνήσεων Πρόεδροι Ανεξάρτητων Αρχών κ.ά. 
Ευγενική πρόσκληση προς ΜΜΕ:
Μπορείτε να αναρτήσετε τα συνημμένα αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις του Νίκου Νικολόπουλου στα ΜΜΕ που εργάζεσθε. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .