Σάββατο, Απριλίου 15

Καλή Ανάσταση και γρήγορα!

Δεν ξέρω εάν το έχετε αντιληφθεί αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συν αυτώ που τόσο καιρό παρίσταναν ότι έχουν μεγάλο έργο να δείξουν, τελικά δείχνουν μόνο τον φράχτη στον Έβρο για να χαϊδέψουν ακροδεξιά αυτιά.

Γιατί, όπως αντιλαμβάνονται ακόμα και οι… μετακλητοί δεν μπορεί να δείξει ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις, ούτε τις τιμές στην αγορά, ούτε τιθάσευση του πληθωρισμού, ούτε θέσεις εργασίας με κάποια στοιχειώδη προοπτική.

Οπότε, το ΄χουν ρίξει στο άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και έχουν πάρει σβάρνα τις εκπομπές λάιφ στάιλ μιλώντας για τατουάζ, ταινίες, τραγούδια, προσωπικές και οικογενειακές στιγμές, λένε οτιδήποτε δηλαδή φτάνει να μην μιλήσουν ουσιαστικά για το διακύβευμα των εκλογών. Γιατί κυριολεκτικά

τρέμουν μήπως υπάρξει η στιγμή που μιλώντας πολιτικά και όχι περί ανέμων και υδάτων θα αναγκαστούν να λογοδοτήσουν.

Γιατί όσα μπλα μπλα δημοκρατία κι αν μηρυκάζουν, όσους λόγους κι αν βγάζουν για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνεται η δουλειά τους. Για αυτό η Μενδώνη έτρεξε πασχαλιάτικα, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη προκήρυξη των εκλογών,  να διορίσει προέδρους, συμβούλους και γενικούς διευθυντές στα Μουσεία που μετέτρεψε σε ΝΠΔΔ.

Και για αυτό βέβαια ο Μητσοτάκης στέλνει μεσάζοντες να «πιάνουν» αρεοπαγίτες υποσχόμενοι… αντίδωρα και οργανώνει μυστικές συνάξεις με πρόθυμους δικαστές, μετατρέποντας σε αυλή του Μαξίμου τον Άρειο Πάγο. Ή όπως αποκαλυπτικά «λέει» ο βασικός τίτλος του Documento που θα βρίσκεται εκτάκτως αύριο μεγάλο Σάββατο στα περίπτερα  «Συνταγή εκτροπής στον Άρειο Πάγο», το συνοδεύει η αποκάλυψη «Επιχειρηματίας ο μεσάζοντας του Μητσοτάκη».

Και επειδή κατά τον μάστρο Γιάννη και τα κοπέλια του αποκαλύπτουμε και το «φαινόμενο Μπότσης», γιατί το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι συνεργάτης του Κυριάκου, αλλά και το Πάρτι απευθείας αναθέσεων στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, και, επίσης, το νέο καμπανάκι στην ΕΑΒ για τη συντήρηση των C-130.

Τα θέματα βέβαια, όπως κάθε εβδομάδα, είναι πολύ περισσότερα από αυτά για τα οποία δίνουμε μια πρώτη γεύση με το σημερινό newsletter: από πολιτικά με το ρεπορτάζ για το τέλος  στο σύστημα των «κολλητών» που θέτει ως στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι αθλητικά και το Εγκατάλειψη και σαπίλα στο «ΟΑΚΑ 2.0»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

 https://www.koutipandoras.gr/article/kali-anastasi-kai-grigora/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .