Κυριακή, Απριλίου 16

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ «έσπασε» τη σιωπή της για την Άμπερ Χερντ – «Είναι φρικτή»

 

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ «έσπασε» τη σιωπή της για την Άμπερ Χερντ – «Είναι φρικτή»

Η Λόρι Aν Άλισον είναι η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ και για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τη δικαστική διαμάχη που είχε ο δεύτερος με την Άμπερ Χερντ, την οποία η ίδια χαρακτήρισε «φρικτή».

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, η Λόρι μίλησε στο Popcorned Planet και είπε πως «την είχα ξανασυναντήσει, είχα πάει σε πάρτι στο σπίτι του και μου φαινόταν πολύ ωραία και ήταν πανέμορφη.

Τι να μην αγαπάς πάνω της; Αλλά καθώς περνούσε η ώρα και άκουγα πράγματα για εκείνη, άλλαζα γνώμη. Eίναι φρικτή. Ο Τζόνι δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος όλη την ώρα. Δεν τον είδα πολύ, οπότε δεν μπορώ να πω πραγματικά τι συνέβη. Όσα ειπώθηκαν για εκείνον στο δικαστήριο, με επηρέασαν πάρα πολύ, γιατί ένιωθα άσχημα για εκείνον».


Επίσης, περιγράφοντας τον χαρακτήρα του πρώην συζύγου της με τον οποίο ήταν παντρεμένη το διάστημα 1983-1985, δήλωσε πως «είναι πραγματικά γενναιόδωρος. Έχει τη μεγαλύτερη καρδιά που έχω γνωρίσει ποτέ. Τον αγαπώ αδιανόητα και μου φαίνομαι ανόητη, όταν σκέφτομαι αυτόν, το μέλλον του και το παρελθόν μας. Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για εκείνον κι ελπίζω να νιώθει κι αυτός έτσι για μένα».

«Μπορώ να πω άσχημα πράγματα για αυτόν; Μπορώ να πω άσχημα πράγματα για όλους, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Κάνει κανονικά λάθη, όπως κάνουν κι όλοι οι άλλοι, αλλά και πάλι είναι γενναιόδωρος, ευγενικός και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ σε ένα δωμάτιο μαζί του, γιατί μου αρέσει να του δίνω αγκαλιές», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επιπλέον, ανέφερε ότι «δεν είμαι άγγελος, έχω κι εγώ το μερίδιο ευθύνης μου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, αλλά πραγματικά, αν υπήρχαν κάποια… παράνομα πράγματα που θα μπορούσα να της κάνω, θα τα έκανα σίγουρα».

Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .