Πέμπτη, Απριλίου 27

Μπογδάνος: Η πρώτη αντίδραση μετά το «κόψιμο» από τον Άρειο Πάγο - «Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί»

Μπογδάνος: Η πρώτη αντίδραση μετά το «κόψιμο» από τον Άρειο Πάγο - «Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί»

Μέσω Twitter η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, σχετικά με την απόφαση του Άρειου Πάγου να μπλοκάρει το κόμμα του "Πατριωτική Ένωση" από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σε ανάρτησή του ο Μπογδάνος αναφέρει ότι «το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί» και πως ο Άρειος Πάγος «αποκλείει πραξικοπηματικά και αδικαιολόγητα την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και το διαρρέει πριν καν ενημερωθούμε θεσμικά».

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

«Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί. Ο ΑΠ αποκλείει πραξικοπηματικά και αδικαιολόγητα την #ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΕΝΩΣΗ και το διαρρέει πριν καν ενημερωθούμε θεσμικά. Φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν. Είμαστε και θα είμαστε εδώ. Θα μας βρουν μπροστά τους.»

https://www.zougla.gr/greece/article/mpogdanos-to-ka8estos-kovi-opio-patriotiko-koma-to-apili

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.