Τρίτη, Απριλίου 25

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ! Κατεβάζουν αυτόνομα τα κόμματά τους Κασιδιάρης και Κανελλόπουλος...

Εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής στις εκλογές του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη με το κόμμα «Έλληνες»,...

Εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής στις εκλογές του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη με το κόμμα «Έλληνες», καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα «έσπασαν» οριστικά με τον επίτιμο αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, που θα αναλάμβανε την προεδρία στο κόμμα Κασιδιάρη.

Όλα δείχνουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφάσισε να κατεβάσει το κόμμα του στις εκλογές αυτόνομα και το ίδιο θα πράξει και ο Κανελλόπουλος.

Το πρωί της Τρίτης μέχρι και την Τετάρτη θα υποβάλλουν στην εισαγγελία Αρείου Πάγου και στο υπουργείο Εσωτερικών ο Ηλίας Κασιδιάρης το έμβλημα του κόμματός του «Έλληνες» και ο πρώην αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Τάσος Κανελλόπουλος το έμβλημα του δικού του κόμματος «ΕΑΝ».

Πλέον αναμένεται η απόφαση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, που θα αποφασίσει εάν μπορεί ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής  να είναι υποψήφιος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.