Κυριακή, Απριλίου 30

Τον ιδιοκτήτη σκύλου που σκοτώνει γάτες αναζητά η αστυνομία – Υποβλήθηκε μήνυση εις βάρος του

Αναγνωρίστηκε ο δράστης αναμένονται εξελίξεις.
photo_5940734984019098617_y-1024x694

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που αφήνει τον σκύλο του να επιτίθεται και να σκοτώνει γάτες στην περιοχή της Καισαριανής και του Βύρωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση έχει υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστου από 65χρονη το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Απριλίου στο ΑΤ Καισαριανής.

Αν και ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου ο δράστης δεν εντοπίστηκε. Ωστόσο οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι αναμένονται εξελίξεις, αφού μετά την δημοσιότητα που έλαβε το θέμα αλλά και τις καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρουν ότι αναγνωρίστηκε ο δράστης, υπάρχει κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του.

Η επίθεση σε γάτα στην Καισαριανή

Ο συγκεκριμένος άνδρας την Παρασκευή, 21 Απριλίου, άφησε τον σκύλο του να επιτεθεί και να σκοτώσει μια οικόσιτη γάτα στον χώρο του Σκοπευτηρίου στην Καισαριανή.

Η άγρια επίθεση του σκύλου έγινε μπροστά σε πολλούς αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι αντέδρασαν για να σώσουν την γάτα χωρίς να τα καταφέρουν.

Παρά τις φωνές εις βάρος του, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου απομακρύνθηκε απαθής χωρίς να κάνει καμία ενέργεια για να αποτρέψει την επίθεση.

Αυτό το επεισόδιο ήταν και η αφορμή να υποβληθεί λίγη ώρα αργότερα μήνυση στο ΑΤ Καισαριανής.

Αναγνωρίστηκε ο δράστης

Μετά από πολλές καταγγελίες τις τελευταίες ήμερες, ο δράστης φαίνεται να αναγνωρίστηκε χθες από φιλοζωους και φιλοζωικές οργανώσεις αναφέροντας ότι πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε πάρει μέρος και σε reality μαγειρικής.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί και φωτογραφίες του συγκεκριμένου ατόμου με την αστυνομία να εξετάζει αν πρόκειται για τον δράστη με το πιτμπουλ.

Όπως αναφέρθηκε για την υπόθεση αναμένονται εξελίξεις.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%bf%ce%bd-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%ae%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%ba%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%ac%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .