Παρασκευή, Απριλίου 28

ΑΠΑΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ


Αναστάσιος Λαυρέντζος
Αναρτώ εκ νέου μια παλαιότερη αναφορά μου, ώστε να υπάρχει δυνατότητα κοινοποίησης:
Μια μάτια στον χάρτη αρκεί για να καταλάβει κανείς,
- το μέγεθος της απάτης που έχει στηθεί με επίκεντρο την Ελλάδα και
- τον κίνδυνο που διατρέχει η Ελλάδα να βουλιάξει υπό το βάρος των παγκόσμιων μεταναστευτικών ροών που της διοχετεύει η Τουρκία και φροντίζουν να εγκαθιστούν οι διεθνείς οργανισμοί και η Ευρωπαϊκή Ένωση (βλ. Γερμανία).
Αλήθεια, τι δουλειά έχουν άνθρωποι από το Κονγκό και τη Σομαλία να φτάνουν αεροπορικά στην Τουρκία και μετά να περνάνε στην Ελλάδα για να ζητήσουν άσυλο; Επιτέλους αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει!
Να σταματήσουν και οι διάφοροι Υπουργοί να μας λένε ότι θα στείλουν στην ενδοχώρα όλη την Ασία και την Αφρική για να αποσυμφορίσουν δήθεν τα νησιά που σύντομα θα γεμίσουν πάλι.
Αλήθεια που αρχίζει και που τελειώνει το δουλεμπορικό κύκλωμα; Περιλαμβάνει μυστικές υπηρεσίες, τυχοδιώκτες δουλέμπορους, αεροπορικές εταιρείες, κερδοσκόπους ανθρωπιστές, γραβατωμένους τεχνοκράτες, προπαγανδιστές των ελεγχόμενων ΜΜΕ και καταλήγει σε υπάκουους υπουργούς; Μήπως περιλαμβάνει και αφελείς πολίτες που τους έχουν εξουδετερώσει με ψέματα; Σπάστε την αλυσίδα! Μην ανήκετε σε αυτούς που τους έχουν υπεξαιρέσει τη σκέψη. Αντιδράστε σε αυτόν τον καλυμμένο φασισμό που μέρα με τη μέρα σας υποχρεώνει να ζήσετε σε μια χώρα που δεν διαλέξατε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.