Παρασκευή, Απριλίου 14

Τα γνωστά σαπάκια του Καραμανλή- Φωτιά έπιασε αστικό λεωφορείο – Ευτυχώς ήταν εκτός λειτουργίας

Ότι λεωφορεία έχουν για πέταμα σε άλλα κράτη τα αγοράζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη

fotia_leoforeio

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε αστικό λεωφορείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του πάρκου της Νέας Ελβετίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, ο οδηγός του λεωφορείου επρόκειτο να ξεκινήσει το δρομολόγιο της γραμμής 66 από το τέρμα.

Ενώ το λεωφορείο βρισκόταν ακινητοποιημένο και είχαν επιβιβαστεί κάποιοι επιβάτες, οδηγός αντιλήφθηκε να βγαίνει αρχικά λευκός καπνός και κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

fotia_leoforeio fotia_leoforeio1

Τόσο ο οδηγός όσο και άλλοι συνάδελφοί του που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για πυρκαγιά που ξέσπασε στη μηχανή του λεωφορείου στο πίσω μέρος, αμέσως αποβίβασε τον κόσμο ενημερώνοντας ταυτόχρονα την πυροσβεστική που έφτασε γρήγορα στο σημείο σβήνοντας την πυρκαγιά και με ειδικό αφρώδες υγρό, πριν αυτή επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους του λεωφορείου.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%b1-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ac-%cf%83%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%9a%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%ae-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.