Κυριακή, Απριλίου 9

Δούκισσα Νομικού: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα

Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα Q+A στο Instagram της

Η Δούκισσα Νομικού έπαιξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα παιχνίδι ερωταπαντήσεων με τους διαδικτυακούς της ακολούθους και μία από τις ερωτήσεις που της έκαναν είναι αν και πότε νιώθει πελαγωμένη λόγω των δυο παιδιών της.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την ερώτηση η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία του

ματιού της στο οποίο έβγαλε δυο φορές κριθαράκι μέσα σε ένα μήνα λόγω της πίεσης που όπως είπε νιώθει από το μεγάλωμα των παιδιών της.

«Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω. Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω. Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα» έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

 newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .