Τετάρτη, Απριλίου 26

Ντροπή: Ξεκόλλησε το… λάστιχο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!--ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ . -ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !

Μετέφερε διασωληνωμένο νεογέννητο

Εικόνες ντροπής για μια σύγχρονη κατά τα άλλα χώρα, εκτυλίχθηκαν στην Κρήτη, όταν ξεκόλλησε το λάστιχο ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ!

Μάλιστα μετέφερε και επείγον περιστατικό διασωληνωμένου νεογέννητου από τον Άγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο.

Το νεογέννητο βρέφος κρίθηκε από τους γιατρούς ως έκτακτο περιστατικό και ήταν απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, μαζί με τους γονείς που βρίσκονταν στο ασθενοφόρο.

Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Τάρμαρος. Ευτυχώς ο ικανός οδηγός του ασθενοφόρου ακινητοποίησε έγκαιρα το όχημα, ενώ συνδικαλιστές κατήγγειλαν στο fonien.gr πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Στο σημείο κατέφθασε περιπολικό για να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να μην σημειωθεί ατύχημα και άλλο ασθενοφόρο παρέλαβε το νεογέννητο για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Κατά τα άλλα εκεί στο υπουργείο Υγείας πανηγυρίζουν…



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .