Κυριακή, Απριλίου 30

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η (κρυφή) «τρόικα» που αποφασίζει για τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ...

Πολλοί οι πονοκέφαλοι που έχουν μαζευτεί για τον Νίκο Ανδρουλάκη. Και δεν είναι μόνο το πώς θα συνεχίσει να διαχειρίζεται το θέμα που προέκ...


Πολλοί οι πονοκέφαλοι που έχουν μαζευτεί για τον Νίκο Ανδρουλάκη. Και δεν είναι μόνο το πώς θα συνεχίσει να διαχειρίζεται το θέμα που προέκυψε μετά τις καταγγελίες σε βάρος Αλέξη Γεωργούλη, ούτε με ποιον θα συνεργαστεί -αν χρειαστεί- μετά τις εκλογές. Προς το παρόν, καλείται να αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας το ΠΑΣΟΚ...

Την ώρα που τα άλλα κόμματα έχουν αρχίσει να κάνουν γνωστά τα ονόματα της δικής τους εκλογικής βιτρίνας, στην Χαριλάου Τρικούπη αυτό εξελίσσεται σε δύσκολη σπαζοκεφαλιά.


Το πρόβλημα μεγαλώνει διότι το ΠΑΣΟΚ δεν ελπίζει σε περισσότερους από έναν βουλευτή Επικρατείας. Ο πιθανολογούμενος δεύτερος θα προέρχεται από τους ομογενείς και για τη θέση αυτή προοριζόταν τουλάχιστον μέχρι πρότινος η δικηγόρος εκ Βρυξελλών Ελένη Χρονοπούλου. Επειδή μάλιστα μετά την υπόθεση Γεωργούλη συζητήθηκαν διάφορα, η πρώτη δημόσια παρουσία της την Παρασκευή στην προεκλογική ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην Νέα Φιλαδέλφεια, ερμηνεύτηκε ως σήμα ότι η υποψηφιότητά της έχει κλειδώσει.

Με τον επικεφαλής όμως τι γίνεται; Το μέχρι στιγμής γνωστό είναι ο μικρός (;) εμφύλιος που εκτυλίσσεται στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη ανάμεσα στους δύο στενούς συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη για το ποιος δικαιούται την εκλόγιμη θέση. Ο ένας είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος και ο άλλος ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Παναγιώτης Δουδωνής.

Οι “κοριοί” της στήλης όμως πληροφορήθηκαν -και σας το μεταφέρουν κατ' αποκλειστικότητα που λένε- ότι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έπεσαν στο τραπέζι και άλλες “εναλλακτικές” λύσεις. Το αουτσάιντερ, αυτή τη στιγμή, λοιπόν ακούει στο όνομα Νίκος Μήλης.

Αναζητώντας περισσότερα στοιχεία μάθαμε ότι πρόκειται για τον αντιπρόεδρο (και πρόεδρο της αντιπροσωπείας) του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ο οποίος μάλιστα στις περσινές εκλογές για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ είχε έρθει τρίτος με μια ψήφο παραπάνω (179) από την τέταρτη Ελένη Χρονοπούλου η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο και πάλι οι “κοριοί” δεν βρήκαν “επαρκές” αυτό το ...βιογραφικό για μια τέτοια θέση και συνέχισαν το ψάξιμο. Όντως λοιπόν: Σχεδόν συνομήλικος του Ν. Ανδρουλάκη ο κ. Μήλης ήταν συμφοιτητής μαζί του στην Ξάνθη και από κοινού συνδικαλιστές της ΠΑΣΠ. Από κοντά και ο Μιχάλης Καλαντζόπουλος που σπούδαζε στην Νομική στην Κομοτηνή...

Κι όπως μας είπε το “βαθύ λαρύγγι”, από τότε οι τρεις τους δεν είναι απλώς αχώριστοι. Αυτοί αποτελούν έως και σήμερα την “τρόικα” που (συνεδριάζοντας τακτικά στο σπίτι του κ. Καλαντζόπουλου) αποφασίζει κυριολεκτικά για τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ. Όλοι (μα όλοι) οι άλλοι είναι περίπου διακοσμητικοί...
Ο ΚΟΡΙΟΣ

 http://www.press-gr.com/2023/04/blog-post_154.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .