
Η Έλενα Ακρίτα χρησιμοποιεί συχνά σκληρή γλώσσα όταν έρχεται η ώρα να επικρίνει κάποιον. Αυτή τη φορά, μέσα από την σελίδα της στο Facebook όπου και την ακολουθεί πάρα πολύς κόσμος, η δημοσιογράφος θέλησε να σχολιάσει όσους είπανε πως ο ελληνικός λαός είναι μια χαρά οικονομικά καθώς έχει τη δυνατότητα να κάνει Πάσχα στο χωριό του, γράφοντας στον γνωστό της τόνο και κάνοντας «επίθεση» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αναλυτικά το μήνυμά της:
Κάναν οι άνθρωποι δυο μερούλες Πασχα στο χωριο και οι ακροδεξιοί τους αποκαλούν ‘πλούσιους’ για να δικαιολογήσουν την αισχρή οικονομική πολιτική του Μητσοτάκη. Το γεγονός ότι αυτός έχει 33 ακίνητα χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν τους ενοχλεί καθόλου.
Τόσοι είναι. Τόσο λίγοι, τόσο ελάχιστοι.
Ούτε του πηγαδιού τον πάτο δε φτάνει το μπόι τους.
Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό της ποστάρισμα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .