Πέμπτη, Απριλίου 27

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΡΩΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ; ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ; Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΤΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΑΣ, ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΚΥΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ

Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ....
Καταγραφή

Με ποιο δικαίωμα ρε αλήτη τρως ακόμη και τώρα τα λεφτά του ελληνικού λαού;

Τί και αν προκηρύχθηκαν εκλογές…Ο Κούλης σουλατσάρει και πουλάει προεκλογικά παραμύθια  με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων.

Πήγε στην Καβάλα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Τόσο αλαζόνας, τόσο υπερόπτης, τόσο κυνικός και αδίστακτος.

Κόστη-φωτιά

Σε μια περίοδο που τα ελληνικά νοικοκυριά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο εξοντωτικό κόστος διαβίωσης και τρέμουν να βάλουν βενζίνη στα οχήματά τους, ο πρωθυπουργός που κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες λέγοντας τους να δουν τη ζωή τους ολιστικά και να μην εστιάζουν στα χρήματα, προκαλεί διανύοντας μια απόσταση μικρή με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!

Δείτε παρακάτω τις πτήσεις..Έχει κάνει ταξί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος..

Καταγραφή

Δείτε εδώ

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9c%ce%95-%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%9f-%ce%94%ce%99%ce%9a%ce%91%ce%99%ce%a9%ce%9c%ce%91-%ce%a1%ce%95-%ce%91%ce%9b%ce%97%ce%a4%ce%97-%ce%a4%ce%a1%ce%a9%ce%a3-%ce%91%ce%9a%ce%9f%ce%9c%ce%97-%ce%a4%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.