Παρασκευή, Απριλίου 14

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει Νίκο Παππά για τον Δήμο Αθηναίων

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει Νίκο Παππά για τον Δήμο Αθηναίων

Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πρόσωπο του γνωστού μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε κατά την εισήγηση του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της ομιλίας του για τις πρώτες πενήντα ημέρες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε και σε ανακοινώσεις σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές της επόμενης χρονιάς. «Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμετην υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την

αλλαγή στο Δήμο», ανέφερε αρχικά ο Α. Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας ότι «ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους».

«Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναικού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη», ανέφερε επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογράμμισε ότι «το επόμενο διάστημα θα ενθαρρύνουμε και θα συμβάλουμε να γίνει πράξη μια τέτοια εξέλιξη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ώστε να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.