Τετάρτη, Απριλίου 12

ΒΟΜΒΑ! Ο ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ: «ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΤΙΑΞΟΥΝ! ΘΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΡΧΕΣ – ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ»!

ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΣ

Ο Χρήστος Τζανερίκος επιβεβαίωσε την αποκάλυψη για τη συνάντηση με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, σημειώνοντας σε συνέντευξή του, ότι κυβερνητικοί παράγοντες του ζήτησαν να βοηθήσει στον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη, με αντάλλαγμα πιθανή αξιοποίησή του με θέση σε Αρχές.

«Μετά τις δηλώσεις συνταγματολόγων, που χαρακτήρισαν αντιθεσμική τη δήλωσή μου και δεν παραιτήθηκα αμέσως, όπως είπαν, ενώ άσκησα κριτική στη διάταξη του νόμου για τον Κασιδιάρη, να μας πούνε οι συνταγματολόγοι πόσο θεσμικές είναι οι παρεμβάσεις κυβερνητικών παραγόντων,

που ζήτησαν να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Έλληνες, υποσχόμενοι μετά την αφυπηρέτησή μου, να αξιοποιηθώ ενδεχομένως σε Αρχές!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο παραιτηθείς Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Πρόεδρος του Α1 Τμήματος.

Ερωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίον έγιναν οι κυβερνητικές παρεμβάσεις που κατήγγειλε, ο κ. Τζανερίκος αρκέστηκε να απαντήσει ότι: «ποτέ δεν θα αποκαλύψω τον τρόπο που έγινε. Αλλά ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας τον γνωρίζει».

Παράλληλα σημείωσε ότι η παραίτησή του δεν ήταν επακόλουθο πιέσεων μετά τη δήλωσή του. «Όσο για την παραίτηση μου, αυτή δεν έγινε συνεπεία πιέσεων, που ασκήθηκαν μετά τη δήλωσή μου, όπως ακούστηκε. Αλλά όταν έκανα τη δήλωσή μου ήταν Κυριακή και θεώρησα ότι, δεν είναι πρέπον, πριν υποβάλλω επίσημα την παραίτησή μου, να την ανακοινώσω δημόσια. Γι΄ αυτό την ανακοίνωσα τη Δευτέρα το πρωί, αφού προηγουμένως την υπέβαλα επίσημα. Στις 7.30 το πρωί της Δευτέρας υπέβαλα την παραίτησή μου και υπάρχει πρωτόκολλο γι΄αυτό».

«Δεν θα προέβαινα στην πρώτη δήλωσή μου, την Κυριακή, εάν δεν είχαν προηγηθεί οι κυβερνητικές παρεμβάσεις», συμπλήρωσε.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%92%ce%9f%ce%9c%ce%92%ce%91-%ce%9f-%ce%a4%ce%96%ce%91%ce%9d%ce%95%ce%a1%ce%99%ce%9a%ce%9f%ce%a3-%ce%a1%ce%99%ce%a7%ce%9d%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%97-%ce%9c%ce%91%ce%a6%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.