Σάββατο, Απριλίου 1

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! «ΠΑΝΕ πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για πρόεδρο στο κόμμα Κασιδιάρη...»

Το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη , Έλληνες, θα συμμετέχει στις εθνικές εκλογές, αλλά με άλλον πρόεδρο. Σύμφωνα με συλλογική απόφαση των μελών του...
Το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, Έλληνες, θα συμμετέχει στις εθνικές εκλογές, αλλά με άλλον πρόεδρο.

Σύμφωνα με συλλογική απόφαση των μελών του πρόεδρός του θα είναι ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Ο Άρειος Πάγος καλείται, μετά το νόμο που ψήφισε η Βουλή, να ελέγξει τις υποψηφιότητες και όσους ηγούνται στους συνδυασμούς, καθώς απαγορεύεται η υποψηφιότητα σ’ όσους έχουν ποινικές καταδίκες εις βάρος τους ακόμη και σε πρώτο βαθμό.

Βάσει του νόμου ο καταδικασθείς και έγκλειστος στις φυλακές για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, δεν μπορεί να ηγηθεί του κόμματός του, Έλληνες.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως δεν θα συμμετάσχει και στις εκλογές 2023 το κόμμα, μιας και πλέον έχει άλλον επικεφαλής.

Ο Άρειος Πάγος θα κληθεί να ελέγξει… έναν πρώην αντεισαγγελέα του, τον Αναστάσιο Καννελόπουλο, ο οποίος πλέον ανέρχεται στον προεδρικό θώκο του κόμματος Έλληνες.

Στις αρχές Μαΐου ο Άρειος Πάγος θα αποφασίσει για τη συμμετοχή ή όχι του κόμματος Έλληνες, με πρόεδρό του τον πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .