Δευτέρα, Απριλίου 10

Τάρανδος στην Αλάσκα έψαχνε για φαγητό και μπήκε σε ιατρικό κέντρο (βίντεο)

Το ζώο εντόπισε τα πράσινα φυτά στο λόμπι του Providence Alaska Health Park

Τάρανδος στην Αλάσκα έψαχνε για φαγητό και μπήκε σε ιατρικό κέντρο (βίντεο)

Ο νεαρός τάρανδος περπατούσε μέσα στο χιόνι, αναζητώντας φαγητό, ώσπου εντόπισε πράσινα φυτά στο λόμπι του Providence Alaska Health Park.

Καθώς απολάμβανε το φαΐ του, ενεργοποίησε τους αισθητήρες στις αυτόματες πόρτες της εισόδου,

που στεγάζει το αντικαρκινικό κέντρο του νοσοκομείου και άλλα ιατρικά γραφεία, όπως ανέφερε ο Ράντι Χιουζ, διευθυντής ασφαλείας του νοσοκομείου.

«Λάβαμε ένα τηλεφώνημα ότι ένας τάρανδος μόλις είχε μπει στο κτίριο», δήλωσε.

Ο Χιουζ εκτιμά ότι πρόκειται για τον ίδιο τάρανδο που τριγυρνούσε πριν λίγες ημέρες στην πανεπιστημιούπολη.

«Αλλά φάνηκε ότι ο τάρανδος αποτέλεσε πόλο έλξης για πολύ κόσμο. Δεν μπαίνει κάθε μέρα ένας τάρανδος σε ένα κτίριο, οπότε όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και θέλησαν να βγάλουν φωτογραφίες», είπε.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται μια γυναίκα που φοράει μάσκα και ιατρική ποδιά να λέει: «Αυτό είναι τρελό», καθώς περνούσε δίπλα από τον τάρανδο, τραβώντας μια φωτογραφία με το τηλέφωνό της.

Ο τάρανδος, από την πλευρά του, ήταν πολύ απασχολημένος με το να τρώει τα φυτά του γραφείου και δεν αντιλήφθηκε την αναστάτωση που προκαλούσε.

Οι υπάλληλοι ασφαλείας, σχηματίζοντας ένα ημικύκλιο προσπάθησαν να τον περιορίσουν και να το διώξουν από την πόρτα.

Ένας υπάλληλος άρπαξε από το φυτό που έτρωγε ο τάρανδος σε μια προσπάθεια να τον δελεάσει να βγει έξω. «Τελικά, νομίζω ότι βαρέθηκε να τον παρακολουθούν όλοι και να τον βλέπουν να τρώει», δήλωσε ο Χιουζ.

 

 pronews.gr στο Instagram

Ο τάρανδος εγκατέλειψε το κτίριο, αλλά παρέμεινε για λίγο στην ημικυκλική είσοδο του κτιρίου, προτού κατευθυνθεί στην άλλη μεριά του κτιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .