Τετάρτη, Απριλίου 12

Αναστάσιος Κανελλόπουλος για τις φοβερές καταγγελίες Τζανερίκου: “Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμείνει ούτε μία ώρα στην εξουσία και…”

kanellopoulos

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις του κ.Τζανερίκου, ο πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Αναστάσιος Κανελλόπουλος προέβει στην κάτωθι ανακοίνωση:

Η ψυχή της Κοινής Γνώμης συγκλονίζεται με όσα πρωτάκουστα συμβαίνουν στη χώρα μας. Ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κύριος Χρ. Τζανερίκος καταγγέλλει δημοσίως «ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα», ότι επεχείρησε να τον δωροδοκήσει,

υποσχόμενος σ’ αυτόν ωφελήματα, αν υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου του Α΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου, «βοηθήσει στον αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος – Έλληνες» από τις προσεχείς εκλογές.

Η φοβερή αυτή καταγγελία συνιστά την κακουργηματική πράξη της αποπείρας δωροδοκίας δικαστού, η οποία τιμωρείται με κάθειρξη.

Μετά από αυτήν την καταγγελία, πρώτον, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμείνει ούτε μία ώρα στην εξουσία,

Δεύτερον, δεν παρέχει καμμία εγγύηση διεξαγωγής τιμίων και αδιαβλήτων εκλογών

Τρίτον, ο Λαός αντιλαμβάνεται τώρα, πλέον, τον λόγο που ο κύριος Μητσοτάκης, υποστηριζόμενος από το σύνολο των πάσης φύσεως συστημικών μέσων ενημερώσεως, θέλει να αποκλείσει το Κόμμα μας, από τη συμμετοχή του στις προσεχείς εκλογές

Και, τέταρτον, ο Λαός περιμένει από τα Κόμματα της Αντιπολιτεύσεως να του πουν, εάν αμέσως μετά τις εκλογές, θα κινηθεί η διαδικασία παραπομπής του «ανωτάτου Κυβερνητικού παράγοντος», στο ειδικό Δικαστήριο.

ΕΛΛΗΝΕΣ – Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.