Τετάρτη, Απριλίου 5

Είμαστε σάπιοι και μας κυβερνούν σκουλήκια

Ζητούν την ψήφο μας σα να είμαστε πολίτες χαμηλής νοημοσύνης.

Δεν ξεχνάμε: Με τον covid-19 μας υποχρέωσαν να εμβολιαστούμε δια της βίας διαφορετικά ή έχανες τη δουλειά σου ή αν ήσουν συνταξιούχος σου έβαζαν 100 ευρώ να τους πληρώνεις μηνιαίως. Και σε όσους εμφάνισαν με τα εμβόλια προβλήματα υγείας, ποσώς ενδιέφερε τους κυβερνώντες, εσύ έπρεπε να συνεχίσεις τους εμβολιασμούς για να σου δώσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμένου. Κι όλα αυτά γιατί νοιάστηκαν για το καλό μας τάχα... 

Μιλούσες στο τηλέφωνο και ήταν σα να έλεγες δελτίο ειδήσεων σε ΜΜΕ, σε άκουγαν αυτιά που δεν έπρεπε να ακούν τα προσωπικά σου. Να μιλήσεις ελεύθερα δεν μπορείς, τέλος η ελευθερία του λόγου, υπάρχει λογοκρισία.

 Σε έκλεψαν μέσα στο δρόμο;  Μη βρίσεις, μη παραπονεθείς γιατί γίνεσαι  ρατσιστής, κι αν μπουκάρουν τη νύχτα μέσα στο σπίτι σου- έπαψε πια το σπίτι σου να είναι άσυλο απαραβίαστο - κάνε ότι κοιμάσαι μπας και γλυτώσεις τη ζωή σου --συμβουλή υπουργού Τσίπρα. 

Οικονομικά: Αυξήσεις φωτιά στα ράφια των σούπερ μάρκετ, στο Θεό έφτασαν οι τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης, δεν μπορούμε να ζήσουμε και κανείς δε μιλά, μέρα με τη μέρα ανατιμήσεις κι όλο ανατιμήσεις σε όλα τα τρόφιμα.  

Ενοικιάσεις κατοικιών: Ραγδαία αύξηση των ενοικίων, κάτι αχούρια διαμερίσματα έχουν φτάσει όσο ένα μισθός, η κυβέρνηση απλώς θεατής, για όλα φταίει η κατάσταση στην Ουκρανία, αυτό μας λέει, και τέρμα. 

Ζούμε κατοχικά χρόνια, οι συντάξεις χηρείας στα Τάρταρα στα 400 ευρώ με ένσημα, τις κατέταξε ο Κατρούγκαλος επί Σύριζα σε συντάξεις Εθνικής σύνταξης, οπότε μηδέν αύξηση. Μόνο που τη Εθνική σύνταξη την παίρνουν όσοι δεν έχουν καθόλου ένσημα ενώ στη σύνταξη χηρείας υπάρχουν ένσημα χρόνων που τα ακύρωσαν οι κλέφτες. Ακούσατε καμιά κυβέρνηση να αναφέρει τίποτα γι' αυτό το θέμα; Όχι βέβαια, τους έχουν εντάξει σε πρόγραμμα αργού θανάτου όσους παίρνουν σύνταξη χηρείας.

Ζητούν την ψήφο μας Μητσοτάκης και Τσίπρας και δεν ντρέπονται !

Ο Τσίπρας που χάρισε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς θέλει να ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό και για την προδοσία του Δημοψηφίσματος άχνα, λέξη, δεν μας εξήγησε ποτέ γιατί μας πρόδωσε. Θεωρούν ότι είμαστε λωτοφάγοι και τα ξεχάσαμε όλα αυτά. 

Για το έγκλημα των Τεμπών είναι ένοχοι όσοι κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια. Μηδενικές επενδύσεις από το δημόσιο-κάτοχο υποδομής και δικτύου ΟΣΕ σχεδόν μηδενική εξέλιξη έργων όπως σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης.  Νέα Δημοκρατία -ΠΑΣΟΚ-Σύριζα καμιά εξυγίανση, μεσαίωνας σε τρένα καμιά εξέλιξη από Τρικούπη ακόμη χειροκίνητα δουλεύουν, πού πήγαν τόσα εκατομμύρια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ποιοι τα κλέψανε και έκαναν περιουσίες εις βάρος των Ελλήνων; Κανείς δεν μιλά, ο ένας τα ρίχνει στον άλλον γιατί είναι όλοι ίδιοι, είναι κλέφτες!  

Μαυρίστε τους ενόχους, ψηφίστε άλλα κόμματα, τιμωρήστε τους όπως τιμωρούν εμάς που διακινδυνεύουμε τις ζωές μας κάθε μέρα και ανά πάσα στιγμή σε όποιο μέσον μεταφοράς κι αν πάρουμε αφού είναι όλα σαπάκια και για απόσυρση. Έχουν αφήσει τη χώρα μας σε μεσαιωνικά χρόνια όλοι αυτοί που μας κυβερνούν, το μόνο που τους νοιάζει είναι τι θα αρπάξουν, πώς θα πλουτίσουν και το πώς θα βολέψουν τους δικούς τους.

57 ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

 

Φαντομάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .