Παρασκευή, Απριλίου 21

Ελένη Μενεγάκη για την υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: «Μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό»

Ελένη Μενεγάκη για την υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: «Μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό»

Επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης 20/04 η Ελένη Μενεγάκη μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Η παρουσιάστρια μετά από 13 ημέρες απουσίας γύρισε στο πόστο της στην εκπομπή της στο Mega και υποδέχθηκε τους τηλεθεατές με το πιο λαμπερό της χαμόγελο.

«Χρόνια πολλά! Χριστός ανέστη και πραγματικά εύχομαι ό,τι έχει βάλει ο καθένας στον νου του αυτές τις μέρες, που μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστούμε, σιγά-σιγά να το κάνει πράξη. Συνήθως σε περιόδους διακοπών που ηρεμεί λίγο το κεφάλι μας, τα νεύρα μας και η ψυχολογία μας,

μπαίνουν άλλοι ρυθμοί και βλέπουμε τα πράγματα πιο σωστά και καθαρά. Ξέρουμε τι μας ενοχλεί και μας δυσκολεύει στην καθημερινότητά μας και καλό είναι να το θυμόμαστε και μετά, να το βάζουμε λίγο στην άκρη. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ είμαι πάρα πολύ ζεν σε αυτή τη φάση. Είμαστε από τους τυχερούς, καθίσαμε περισσότερο. Να ‘ναι καλά το MEGA το καλό», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής.

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη προλόγισε πως κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πληροφορηθούμε όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Επειδή λείπουμε πολύ καιρό κι έχουν υπάρξει διάφορα θέματα… Επειδή είδα, όπως είδαμε όλοι τις τελευταίες ημέρες, ότι παίζει ένα θέμα που μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό και περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, τι θα γίνει… Μιλάω για τον Αλέξη Γεωργούλη που το τελευταίο τριήμερο από ό,τι όλοι παρακολουθούμε, έχουν βγει πράγματα που ψάχνουν και σε λίγο θα μας τα πει η δημοσιογράφος του Mega, Ιουλία Βελισσαράτου.

Δεν είμαι η κατάλληλη για να μιλήσω, γιατί κι εγώ, για να είμαι ειλικρινής, έλειπα στο εξωτερικό, χθες με το που γύρισα, άρχισα να τα παρακολουθώ. Λέω “πότε έγιναν όλα αυτά; Τι συνέβη;”. Θα τα ακούσουμε όλα σε λίγο».

 Govastiletto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .