Τρίτη, Απριλίου 18

Ε.Αντώναρος: «Περιφερόμενες λουλούδες έχουν μανία με τους καραμανλικούς» – Ενοχλήθηκε ο γκέι σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη Α.Πατέλης


«Καρφιά» προς όσους έχουν ενοχληθεί από την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από την ρητορική του, έριξε ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί σε «λουλούδες».
Συγκεκριμένα ο Ε.Αντώναρος υποστήριξε στο Twitter: «Βρε παιδί μου, κοίτα μανία που έχουν οι (όχι μόνο πολιτικά) περιφερόμενες Λουλούδες με τους “καραμανλικούς”.
Πολύ τους πονάει! Θα το πιούν το πικρό ποτήρι to the very end (το γράφω αγγλικά γιατί ψωροπερηφανεύονται για
την αγγλομάθεια τους)»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου προκάλεσε την αντίδραση του ομοφυλόφιλου σύμβουλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, o οποίος υποστήριξε ότι πρόκειται για «ομοφοβικό λόγο».



Να τονίσουμε ότι μετά από απαίτηση των τηλεθεατών η συνέντευξη που είχε δώσει ο Ευάγγελος Αντώναρος στο Pronews TV και στην εκπομπή «Black Monday» επαναλαμβάνεται απόψε (Δευτέρα 17/4) στις 22:00.

Το κανάλι μεταδίδεται σε Πελοπόννησο, νότια Στερεά Ελλάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα σε ελεύθερη λήψη μέσω DIGEA (δίαυλος 37, συχνότητα 602 ΜHz), στο κανάλι του Pronews TV στο YouTube, στο pronewstv.gr και φυσικά στο pronews.gr.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή ”Black Monday” παρακάτω:
https://fonaklas.blogspot.com/2023/04/blog-post_8353.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .