Τετάρτη, Απριλίου 5

Η ρωσική σημαία κυματίζει ήδη πάνω από τη διοίκηση στο Μπαχμούτ


Η ρωσική σημαία υψώθηκε πάνω από τη διοίκηση του Μπαχμούτ. Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ιδρυτής τη μισθοφορικής Ομάδας ‘Βάγκνερ’, Γεβγένι Πριγκόζιν, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Tass.
«2 Απριλίου, ακριβώς στις 23:00. Πίσω μου είναι το κτίριο της διοίκησης της πόλης. Αυτή είναι η ρωσική σημαία - [αφιερωμένο στον στρατιωτικό που πέθανε σε έκρηξη στην Αγία Πετρούπολη την Κυριακή] Βλάντεν Τατάρσκι. Στη σημαία είναι γραμμένο «καλό μνήμη».

Νομικά, έχουμε ήδη καταλάβει τον Μπαχμούτ», είπε ο Πριγκόζιν, τα λόγια του οποίου αναφέρθηκαν στο κανάλι Telegram του γραφείου Τύπου του.

Σημείωσε ότι οι διοικητές των μονάδων των ρωσικών στρατευμάτων, που έχουν αναλάβει τη διοίκηση της πόλης και ολόκληρο την κεντρική περιφέρεια, «θα φέρουν και θα υψώσουν τις σημαίες». «Ο εχθρός παρέμεινε στις δυτικές συνοικίες», πρόσθεσε ο Πριγκόζιν.

Focus News

https://www.echedoros-a.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .