Τετάρτη, Απριλίου 5

Η ρωσική σημαία κυματίζει ήδη πάνω από τη διοίκηση στο Μπαχμούτ


Η ρωσική σημαία υψώθηκε πάνω από τη διοίκηση του Μπαχμούτ. Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ιδρυτής τη μισθοφορικής Ομάδας ‘Βάγκνερ’, Γεβγένι Πριγκόζιν, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Tass.
«2 Απριλίου, ακριβώς στις 23:00. Πίσω μου είναι το κτίριο της διοίκησης της πόλης. Αυτή είναι η ρωσική σημαία - [αφιερωμένο στον στρατιωτικό που πέθανε σε έκρηξη στην Αγία Πετρούπολη την Κυριακή] Βλάντεν Τατάρσκι. Στη σημαία είναι γραμμένο «καλό μνήμη».

Νομικά, έχουμε ήδη καταλάβει τον Μπαχμούτ», είπε ο Πριγκόζιν, τα λόγια του οποίου αναφέρθηκαν στο κανάλι Telegram του γραφείου Τύπου του.

Σημείωσε ότι οι διοικητές των μονάδων των ρωσικών στρατευμάτων, που έχουν αναλάβει τη διοίκηση της πόλης και ολόκληρο την κεντρική περιφέρεια, «θα φέρουν και θα υψώσουν τις σημαίες». «Ο εχθρός παρέμεινε στις δυτικές συνοικίες», πρόσθεσε ο Πριγκόζιν.

Focus News

https://www.echedoros-a.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.