Σάββατο, Απριλίου 22

Πετράκος για υπόθεση Γεωργούλη: “Δεν έχουμε χρόνο – Αντισταθείτε”

petrakos

Ο Γρηγόρης Πετράκος με μια ανάρτησή του καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να «ταρακουνηθούν» και να «ανασυνταχθούν» για όσα συμβαίνουν διότι «δεν έχουμε πολύ χρόνο», με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη.

Ολόκληρη η ανάρτηση
«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας.

Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.
το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται «ρύπος» και η ελεύθερη μετακίνηση «ενεργειακό αποτύπωμα».

Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.
το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε «φάσμα» 100 αυτο-προσδιορισμών.

Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.
το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται «αντικοινωνική συμπεριφορά» και βιάζεται από την «κοινωνική ευθύνη».

Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται «νατιβισμός», η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας «ρατσισμός» και η αγάπη στο Θεό «σκοταδισμός». Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Ταρακουνηθείτε.

Ανασυνταχθείτε.

Μη συναινείτε».

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%93%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7-%ce%94%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%cf%87/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .