Παρασκευή, Απριλίου 28

Ο Πατέλης τεκμηριώνει τα περί «κυβέρνησης των αχρήστων»


Τρομπούκης Παναγιώτης

Εάν υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση, θα είχε κάνει σημαία την συγκεκριμένη παρέμβαση του διευθυντή του οικονομικού γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη.

Τι αναφέρει ο «άριστος» του Κυριάκου Μητσοτάκη; Ότι έπειτα από τέσσερα χρόνια και ενώ όλοι γνώριζαν πως οι εκλογές θα γίνουν στα μέσα του 2023, η Ν.Δ. του Μητσοτάκη δεν έχει καταλήξει ακόμα στο οικονομικό της πρόγραμμα!

Ο ίδιος ο Αλέξης Πατέλης προτρέπει τους πολίτες να κάνουν «λίγη υπομονή ακόμα», γιατί το πρόγραμμα της Ν.Δ. «θα ανακοινωθεί σύντομα»!

Με απλά λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως περιφερόμενος θίασος, οργανώνει συγκεντρώσεις σε καφετέριες, πιάνει το μικρόφωνο, εκλιπαρεί τους πολίτες να τον ψηφίσουν, χωρίς να έχει καταλήξει στο τι ακριβώς θα πράξει…

Μπροστά του, ακόμα και ο Βαρουφάκης μοιάζει πιο σοβαρός, αφού έχει τουλάχιστον κατασταλάξει σε ένα σχέδιο. Έστω κι αν το βάφτισε «Δήμητρα»…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .