Δευτέρα, Απριλίου 24

Ιωάννα Μπέλλα: «Βροχή» αρνητικών σχολίων μετά τη νέα της φωτογραφία – «Κρίμα ήσουν ωραία πριν»

bella-cover

Η παρουσία της Ιωάννας Μπέλλα του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, δεν περνά απαρατήρητη από τα soscial media ενώ έχει συγκεντρώσει πολλά αρνητικά σχόλια, τόσο για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο σώμα και το πρόσωπό της, όσο και την «υπερβολική χρήση photoshop» που της καταλογίζουν, οι ακόλουθοί της στα social media.

Το προφίλ της μετρά 1,6 εκατομμύρια ακολούθους, με τους οποίους μοιράζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογαρφίες της με αποκαλυπτικές πόζες της είτε από πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει, είτε από την καθημερινότητά της.

Παρά τα σχόλια που την απωθεώνουν, παραμένει μεγάλη η μερίδα των χρηστών της πλατφόρμας, που την επικρίνουν για την «παραμόρφωσή» της και τον τρόπο που επεξεργάζεται τις εικόνες, τις οποίες ανεβάζει.

«Γιατί βρε κορίτσι μου όμορφο;», «Κρίμα, ήταν πολύ όμορφη πριν», «Αυτοπεποίθηση σου λείπει όχι ομορφιά», «Ούτε οι Καρντάσιαν τόση πλαστικούρα, κρίμα» είναι μερικά από τα σχόλια που έχει δεχτεί.

mpellaa2
mpella6
mpelaa55
mpella44
mpella33
mpella22
mpella11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .