Πέμπτη, Απριλίου 20

Παραιτήθηκε ο γιατρός της Σερίφου που ήρθε από τη Σουηδία - Διαβάστε τι λέει στην επιστολή του


Με «βαριά καρδιά» και σχεδόν «αναγκασμένος» αλλά και «αγανακτισμένος» είπε το αντίο στο νησί της Σερίφου, στους συναδέρφους και τους ασθενείς του, ο ο γενικός οικογενειακός γιατρός Eπιμελητής Α’ του Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού, Θανάσης Κοντάρης.

Ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο Facebook έκανε γνωστή την απόφασή του, αλλά και την επιστολή προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, στην οποία απαριθμεί τους λόγους που τον οδήγησαν να εγκαταλείψει τη θέση του στο κυκλαδίτικο νησί.

Μέσα σε αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων πως «οι κάτοικοι της Σερίφου αλλά και άλλων μικρών νησιών αντιμετωπίζονται ως πολίτες τρίτης κατηγορίας», επισημαίνει την υποστελέχωση του ιατρείου ιδίως τους θερινούς μήνες, ενώ αναφέρει πως ορίστηκε προσωπικός γιατρός δίχως να ερωτηθεί, κάτι που αδυνατεί να υπηρετήσει ιδίως την περίοδο του καλοκαιριού.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.