Κυριακή, Απριλίου 30

Κυβέρνηση «αποστατών» σχεδιάζει ο Μητσοτάκης!

Σοκαριστική δημόσια παραδοχή - Η αντίδραση Ρωμανού

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Καούκη ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναζητήσει στήριξη από μεμονωμένους βουλευτές άλλων κομμάτων σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνουν δεύτερες εκλογές και δεν προκύπτει αυτοδυναμία.

Ο υποψήφιος της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα Αθηνών βρέθηκε στην εκπομπή «Τώρα μαζί» στο OPEN και σε σχετική ερώτηση για το ποιές θα είναι οι συνεργασίες του κόμματος σε περίπτωση που είναι πρώτο στις δεύτερες εκλογές απάντησε: «Θα συνεργαστούμε – εάν δεν βγει αυτοδύναμη, που δε νομίζω ότι θα γίνει – θα μιλήσουμε και με βουλευτές, που θα είναι στη Βουλή και όχι μόνο».

«Αν κάποιοι ασπάζονται το πρόγραμμα της ΝΔ που είναι το μόνο σοβαρό και κοστολογημένο και ακολουθήσουν και θέλουν, βεβαίως», διευκρίνισε και πρόσθεσε ότι η ΝΔ θα απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας και σε βουλευτές «αν χρειάζονται μόνο τρεις βουλευτές και θελουν να έρθουν. Θα απευθυνθούμε σε κόμματα. Αν κάποιο κόμμα αργήσει να ανταποκριθεί και έχουν έρθει δύο βουλευτές και σου λείπουν δύο έδρες».

Ερωτηθείς για το αν οι βουλευτές άλλων κομμάτων θα έρθουν μόνοι τους απάντησε: «Μπορεί να τους ζητήσουμε», χαρακτηρίζοντας τους βουλευτές «ελεύθερους ανθρώπους» και εξηγώντας ότι μιλά για υποθετικά σενάρια.

Στη συνέχεια σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την καταγγελία του κ. Βελόπουλου ότι η ΝΔ προσπαθούσε να πάρει βουλευτές από το κόμμα του, ο κ. Καούκης ήταν ιδιαίτερα σαρκαστικός απαντώντας: «Ο κύριος Βελόπουλος ας ακούσει τον κ. Μυλωνάκη της Ελληνικής Λύσης που είναι σοβαρός άνθρωπος και έχει πει σοβαρά πράγματα. Και ας δει κάτι άλλο».



Η αντίδραση Ρωμανού

Άμεση ήταν η αντίδραση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού μετά τα παραπάνω λόγια του υποψήφιου βουλευτή του κόμματος.

Σε ανάρτησή του στα social media υπενθύμισε τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Σχετικά με άστοχη τοποθέτηση υποψήφιου βουλευτή μας νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή, επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά με απόλυτη καθαρότητα ότι απευθυνόμαστε στους πολίτες με μια πολύ καθαρή πρόταση. Όπως δήλωσε κι εχθές ο Πρωθυπουργός στο Πρώτο Θέμα, δεν πρόκειται υπό καμία συνθήκη η Νέα Δημοκρατία να επιχειρήσει να βρει τρόπους να παρακάμψει την ετυμηγορία τους. Τελεία και παύλα», έγραψε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .